Jerzy teljesen rágerjedt Ágicára

Jerzy Ágica valóságshow VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépfiú és az exvillalakó lány között izzott a levegő. Túl vannak a hascsókolgatáson, a sztriptízen és a közös főzésen is. Anett és Éva szerint minden jel arra mutat, hogy Jerzynek bejön a szőke szépség.

Alekosz a fő téma

Elkezdődött a nap, és a fiatalok azonnal kibeszélték a görög lovagot, hogy hogyan próbált a két lány közé beférkőzni. Ágica nem tudta feldolgozni, hogy Alekosz betámadta a két új lányt. Anett viszont alig tudott visszaaludni, mert annyira ideges volt az érdi okostojás akciójától - ő nem tartotta poénnak. Alekino - saját bevallása szerint - jó úton haladt, mígnem Éva belerondított akciójába a beszólásával. Ettől függetlenül mindenki továbbra is jól érzi magát a villában.


Jerzy rágerjedt Ágicára

Csendes, gyilkos játékot játszottak a villalakók. A feladatok alatt tilos volt hangot kiadni. Jerzynek a lábát gyantázták, Anettnek Alekosz nyakcsókolgatását kellett kibírnia. Majd a szépfiú Ágica hasára osztogatta a puszikat érzékien, amiből Éva és Anett azt a következtetést vonta le, hogy itt bizony alakul valami. Végül molesztálni kellett egymást, ahol Jerzy bedobta a szöszinek a kameramentes órát.


Fizikai verseny a lakók között

Fizikai mutatványokban mérték össze tudásukat az ex- és a mostani villalakók. Először szkanderezni kellett, ahol a fiúk közül Miló, a lányok közül pedig Ágica remekelt. Majd a "gólya viszi a fiát" játék következett. A lakóknak fiú-lány csapatot alkotva összekulcsolt kézbe kellett ültetniük a legkönnyebb embert, és addig tartani, amíg csak bírják. A csajok addig cukkolták a fiúkat, mígnem győzedelmeskedtek felettük.




Sztriptíztánc

Az utolsó feladat az volt, hogy a lakók szexuális táncot adjanak elő a másik nemnek. Erre Alekosz teljesen beindult, és nem tett le arról, hogy meghódítsa valamelyik szőke lányt. Mindenki mindenkinek riszált egy kicsit, így Jerzy és Ágica körül még jobban felforrósodott a levegő. Éva produkciójával is teljesen meg voltak elégedve - a szépfiú vérbeli sztriptíztáncosnőnek tartja a kócos lányt.


Ágica kiborult

A vidámság nem tartott sokáig. Jerzy és Ágica jókedvűen főzőcskézett, a szépfiú mégis leoltotta Évát, hogy miért nem segít a konyhában, amin a felrobbant hajú lány kiakadt, és kiment Anettel cigizni. A dühöngés után kintről figyelték, hogyan alakul Jerzy és Ágica kapcsolata. Azonban Ágica totál kibukott, és megkérdezte tőlük, hogy hány évesek.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

VV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.htmlVV4: Éva legyőzte Anikót! A Törtető jutott be a finálébahttp://www.life.hu/life/galeria/20110502-vv4-eva-legyozte-anikot-a-torteto-jutott-be-a-finaleba.htmlVV4: Kiderült, ki jut tovább a fináléba!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-vv4-eva-es-aniko-nagy-volt-az-izgalom-.htmlVV4: Éva kiborult a közelgő párbaj miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-valo-vilag-4-eva-kiborult-a-kozelgo-parbaj-miatt.htmlVV4: Alekosz durván megbántotta Évát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-vv4-alekosz-es-eva-kapcsolata-varatlan-fordulatot-vett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.