reality show vetélkedő Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila jött, látott és visszament oda, ahonnan érkezett. Nem sikerült teljesítenie a titkos küldetést, ráadásul a párválasztó ceremónián Szandra csúnyán felültette, neki kellett tehát távozni a karibi paradicsomból. Az esti heves, erotikus csoportos nyálcseréből így neki nem járt ki.

A Szandra-Dani páros: vajon maradnak?

Detti besúgót játszik, és elárulja Szandra ellenségeinek, hogy mire készül a fekete szépség: továbbra sem tesz le arról, hogy a régi brancsot eltávolítsa az Éden Hotelből. A szőke leányzó egyszerűen pszichopatának avanzsálta a bajkeverő kisasszonyt. Közben a fekete démon Robival való kapcsolatát kezdte erősíteni, azzal a céllal, hogy lassan újra egy pár legyenek, mert ők együtt mindent legyőzhetnek. Dani közben azon morfondírozik, hogy ki mögé álljon a párválasztáskor, a tarsolyban Szandra mellett Alíz is feltűnik.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

A párválasztás

A két új pasi, Attila és Laci arról fecsegtek, hogy kinek van nagyobb esélye a ceremónián. Niki tovább incselkedik Ádámmal, amivel csak azt éri el, hogy a srác egyre ellenségesebb lesz vele. A szőke szépség nem bír a hormonjaival, és ahelyett, hogy megvakarná, ami viszket, rámászik mindenkire.

Attila kimaradt a csoportos csókolózásból

Robi kezdi a választást, aki Lindával szeretné folytatni a játékot, Kristóf-Detti, Dani-Szandra, Laci-Alíz, Attila-Szandra, Ádám pedig Niki mögé áll. Szandra ismét hatalmat kap a kezébe, amit kéjesen élvez, imádja fürkészni a megdöbbent és sokkolt tekinteteket, amelyekből most Dani féltése áradt. A véleménynyilvánítást úgy irányítja, mintha a szívtiprónak intene be, de annak ellenére, hogy Dani nem férkőzött a fekete szépség bizalmába, benn tartja őt, így Attila az, akinek el kellett hagynia a karibi paradicsomot. Ezek után koktéljait csak otthon keverheti, a Hotelben már nem.


www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Robi és Attila

A ceremónia után Ádám szinte könyörgött Daninak, hogy ne folytassa Szandrával a játékot, és amint van rá lehetősége, tegye ki a szűrét az édenkertből. A személyi edző egyetért a bróker mitugrásszal, ám még várja a legmegfelelőbb pillanatot, hogy kidobhassa az eszes fekete lányt. Majd Robi, a másik főgonosz közölte szövetségesével, hogy nem szerelmes Lindába, és hogy cseréljenek párt. A fekete gonosz manónak egyszerűbb ötlete támadt: egy szempillantás alatt a legközelebbi párceremónián kidobja a lányt, mint egy használt ruhát.

Csoportos csókolózás, eszetlen ivás

A következő pillanatban ismét csoportos csókolózást láthattunk, aminek állandó résztvevője Niki, Robi, Linda volt, ám Szandra is beköszönt egy nyálcsere erejéig. A szőke szekszárdi leányzó ismét beizzított, miután félholtra itta magát, és viselkedése vállalhatatlan volt, úgy érezte, századjára is bepróbálkozik Ádámnál, aki már szó szerint menekült tőle - egészen Daniig.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Niki és Ádám

Itt aztán nyugodt szívvel kipanaszolta magát. Eközben Robi úgy gondolta, kielégíti Niki elfojtott vágyait, ám a lány ezt a legyet nem szerette volna most bekapni. Így visszatért Ádám karjaiba, ahonnan ismét kidobták, végül csúnyán összeszólalkoztak a szöszi kolumbiai szereplésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.