valóságshow műsor Éden Hotel sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Krisztián nyomot hagyott maga után az Éden Hotelben, méghozzá Szandrában. A fekete szépség napok óta émelygésre panaszkodik, és már terhességi teszt segítségét kérte. A végeredményt még nem tudhatjuk, de azt már igen, hogy a lány már volt terhes, így ha ismét bekapta a legyet, akkor ezúttal megtartaná.

www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu

Szandra és Krisztián



Okozzunk egymásnak fájdalmat, és röhögjünk

A hétfői összefoglaló első másodperceiből ezúttal kimaradtak a cicik, és egyéb intim testrészek. Ugyanis "Éden Barmok" című versennyel kezdték a fiúk a napot, amelynek célja, hogy fájdalmat okozzanak a másiknak. Jó játék hülye gyerekeknek. Az eskütétel után jöhettek a durvábbnál durvább feladatok. Rögtönzött Jackass adást láthattunk "pudingabb" változatban. Pirosodtak a popók, izzadtak a tenyerek, vörösödtek a fejek, könnyeztek a szemek, kinek fájdalmában, kinek pedig a kárörvendő röhögéstől.
Közben Niki és Ádám kapcsolata továbbra sem zökkenőmentes. A szőke szépség azt állítja a bróker srácról, hogy flegma és tipikus pesti pali. Nem tudni még, hogy ez a nagy ellentét vajon hova vezet.
Majd Ádám ismét eszmét cserélt Danival, azzal kapcsolatban, hogy Szandrára milyen szerepet osszanak a kolumbiai szappanoperában. A dramaturgok egyelőre a kobakjukat törik, hogy mi legyen a sorsa a fekete bajkeverőnek.

Viasat
Viasat

Szandra és Krisztián

Ennek fele sem tréfa: Kristófnak el kellett hagyni az Éden Hotelt?

Limbó verseny után, Ádám próbálta megviccelni Kristófot, hogy hívják a riportszobában, ám a labdarugó edző azzal a mozdulattal elhagyta az édenkertet. A fiúk információ hiányában, és kínjukban csak nevettek, hogy hova tűnt el az olasz beütésű srác. Bár mikor érkezett a levél, hogy Kristófnak azonnal el kellett hagynia a Hotelt, hirtelen lefagyott a mosoly az arcukról.

A fagyi csúnyán visszanyalt

Még én is bevettem egy etap erejéig, hogy búcsúzni kell a futballedző gyerektől, de szerencsére okosabb, és furfangosabb, mint hittük. A fagyi csúnyán visszanyalt. Beetették Ádámmal és Danival, hogy búcsút inthetnek a barátjuknak, azonban, ha térden állva énekelve bocsánatot kérnek a fiútól, akkor maradhat. A szerenád megtörtént, és a békepipát is elszívták.
Majd vetkőző pókert játszottak, Nikiről a bugyi is lekerült, Szandráról pedig a melltartó potyogott le. A limbó és póker versenyben is a Kristóf-Detti pár vitte a prímet, így ők exkluzív randira mehetnek.

www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu



Niki és Ádám kapcsolata továbbra sem felhőtlen, ezt tetézte a Danival való vitája is. A viszonyuk gyengeségét Szandra egyből kiszagolta, és vérszemet kapott. A kártyáit ismét elkezdte keverni.
A fekete szépségnek valószínű, hogy nem ettől fordult fel a gyomra, hanem lehet bekapta a legyet. Terhességi tesztet forgatott este a kezében, amit másnap reggel kíván megcsinálni. Párja, Dani csak pislogott, mint hal a szatyorban, szinte hírzárlatot kapott a szívtipró fiú. Kiderült, hogy Szandra már túlesett egy abortuszon, így, ha most ismét teherbe esik, akkor megtartaná a babát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.