Szerelem a legfölsőbb szinteken intrika szex szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdetét vette az ármánykodás és a cselszövés, és a lányok már az első könnycseppeket is elmorzsolták. A versenyzők mindenre képesek, hogy elnyerjék Alekosz kegyeit, Anita például máris gyereket szülne neki. És ez még mind semmi...

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence




Beköltözés és a nagy találkozás


Alekosz eddig a fődíjért harcolt, mindent vitt, kivéve egy dolgot, ami után nagyon vágyakozott, ez pedig a szerelem. Ám a kocka fordult, most ő lett a főnyeremény, és nem neki kell a hölgyek kegyeit elnyerni, hanem pont fordítva. Ezúttal nem lesz ölelés és csók nélküli nap, bár ökölharc előfordulhat, hiszen 16 csirke egy ólban kicsit sok.
A lányok beköltöztek, és elkezdték a ház összes zegzugát felfedezni. A luxusvillától mindenki elalélt. A hölgyek teljesen megzavarodtak, volt, aki magában beszélt. A legtöbben azonban megállíthatatlanul csipogtak, a téma pedig Alekosz volt. Érezhető, hogy nagyon veszélyes műsor lesz ez!

Milyen jövő vár Alekoszra? Te mit kívánsz neki?







Olivér felvezetése után a görög amorózó hercegként, vörös szőnyegen vonult be a kéjbarlangba, és úriemberként köszöntötte a hölgyeket. Előadása pedig szerelemre gyújtotta a nőket. A lányok szépen, udvariasan, csendben meghallgatták a monológot, aztán ahogy Alekosz kitette a lábát, egyből elkezdtek kotkodácsolni. A fiúk is kibeszélték a jelölteket, és lehúztak egy kupica pálinkát.



Bölcsességfog ajándékba

A tivornyázás után a görög harcos újra bevonult a hölgyekhez, és közelebbről is megszemlélte őket. Alekosz intimitást, odaadást, vágyat és érzelmeket ígért a versenyzőknek, akik ajándékkal készültek az okostojásnak. Volt, akinek a mellét vizsgálhatta meg közelebbről, és volt, aki csúnyán felsült egy gumicukor-játékkal. A leghihetetlenebb meglepetés egy bölcsességfog volt. Gazdája ezzel akart adni magából egy darabot. De volt sakkfigura is, intim fotók, egy kő, varázstükör és összegyűjtött könnycseppek is.
Alekoszt lenyűgözték a nők és az ajándékaik is. Miután visszatért a rezidenciájára, az asszonyok közt ismét elszabadult a pokol, egymásra licitálva fényezték a görögöt.



Anita elsírta magát, annyira szereti Alekoszt

Tizenhat lány kezdte meg a hatalmi harcot és az esélyek latolgatását. A testvérpárt máris sárral dobálták: a többiek szerint ők csak a műsor kedvéért jöttek, és nem az alfahím meghódítása érdekli őket. A tesók ezt maguknak köszönhetik, hiszen nem barátkoznak: úgy gondolják, hogy az ember nem lesz az ellenségének a barátnője.
Az első krokodilkönnyek is beköszöntöttek, természetesen Alekoszért hullottak: Anita halálosan szerelmes az okostojásba, ő álmai pasija. Azt szeretné, hogy a férje legyen, a gyerekei apja, és Vája asszony menye. A többiek csak egy fanatikus rajongónak titulálták őt, és ezzel ki is tört az első csetepaté.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ki csábítja el Alekoszt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-alekosz-uj-musora-trashreality.htmlA nők, akik harcba szállnak Alekoszért!http://www.life.hu/life/galeria/20110509-alekosz-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-ok-harcolnak-alekoszert.htmlAlekosz mégsem egy kiborg - kulisszatitkok a VV4 fináléjárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110509-vv-gigi-banatara-alekosz-nyerte-meg-a-valovilag4-millios-fonyeremenyet.htmlAlekoszt szétszedik a nők új műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110509-alekosz-showja-szerelem-a-legfelsobb-szinteken.htmlVV4: Döbbenet! Alekosz nyerte meg a ValóVilág-ot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110508-vv4-elkezdodott-a-valovilag4-finaleja-szoros-az-eredmeny-eva-alekosz.htmlÍme, az igazság Alekosz terhes barátnőjéről!http://www.life.hu/anyaskodj/20110507-ime-az-igazsag-alekosz-terhes-baratnojerol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.