Timi Chen zsűri tehetségkutató kieső Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó nap volt ez a szombat a Csillag Születik életében: este 19:00-kor kezdődött, az eredeti időpont helyett: mindez az RTL Klub saját csillaga Wolf Kati tiszteletére, hiszen így a nézők figyelemmel kísérhetik Kati Eurovíziós Dalfesztiválos fellépését is.

Lányok a pácban: Teca és Timi teljesítménye nem győzte meg a zsűrit

Nagy Sándor most először tűnt édesen civilnek: ő kísérte be Tecát, aki erre a hétre egy Rihanna slágerrel készült, hátrahagyva a zongorát. A zsűri szerint ez nem pont Teca dala volt, egyedül Hernádi Juditnak tetszett nagyon az ének. Sajnos csak 29 pontot kapott a kiscsillag, ami a zsűri szavazatai alapján az utolsó helyre lett elég.

Timi, a múlthét leggyengébb láncszeme most egy Lady Gaga slágerrel készült. Gaga megosztó személyiség, azonban vitathatatlan: remek hangja van. Timi nem hogy meg sem közelítette, megint hamisan énekelt. A hangjától nem vagyunk elájulva, az egy dolog, de a technikákkal is gondok voltak, tempós szám ugyan, de azért a végére nem kellett volna úgy lihegni, mint egy félmaraton után. A zsűritagok meglepődtek a dalválasztáson, Jucika a show-t dicsérte, de Timit annyira nem magasztalta. Fáy pedig kimondta a hangjukkal dolgozók rémálmát: hamis volt. 30 pontot kapott az egzotikus énekesnő.

A bűvös 33

Gomes a múltheti indiai tánca után most egy igazi családi drámával készült: vidám kisiskolásként lépett színpadra és fülét befogó, menekülő, bántalmazott tiniként fejezte be produkcióját. Hernádi még ismerkedik vele, bár örök kegyeltje marad majd. Fáy nagyon jól megfogalmazta, szuper, hogy végre nem csak csillogó villogó pozitív dolgokról táncol, sokkal inkább saját élményeiből, az élet drámaiságából válogat. Elképesztő, hogy ez a lány sorsokat táncol el, nem hiába írtuk, hogy valamiről táncol, mert ő nem pusztán csak egy koreográfiát jelenít meg. Sajnos most csak 33 pontot kapott.

Az Everdance formáció előző szombaton veszélybe került, most muszáj volt nagyot durrantaniuk. Szirtes szerint túllendültek a "válsághelyzeten", szuperül táncoltak, visszatértek sajátos stílusukhoz. Nekünk most sem esett le az állunk, eddig még a középdöntők alatt nem kápráztattak el, pedig nagyon vártuk az áttörést. 33 pont.

László Attila, a mezőny legfiatalabb tagja a kisfilmben elmondta, a kézdivásárhelyi kántortól régóta tanul orgonálni. A mostani adásra megígérte Attila, hogy egy pörgősebb számmal készül: kaptunk is egy Rómeó és Júlia musical betétdalt. Persze nem death metált vártunk, de ez egy annyira elcsépelt tehetségkutatós szám. Ettől függetlenül Attila jól megoldotta a feladatot, a zsűri színházi emberének csillogott-villogott a szeme. Szonjának nagyon tetszett, Szirtes Tamás csak azt kérte a sráctól, hogy ne szorongjon, mert ezzel sokat ront a produkcióján. 33 pont.

Az est legjobbjai

Az Appril Projectre rájárt a rúd: múlt héten ők voltak messze a legjobbak, ám pénteken az egyik próbán sajnálatos baleset történt: az egyik táncos srác megsérült, így sajnos Ricsi nem léphetett fel a fiatalokkal. Helyére Szabó Tomi, a Bad Boyz-ból megismert koreográfusuk állt be. Ismét szuper produkcióval készültek, egy gumiszalag segítségével. Teljes volt az összhang, a zenéket megint nagyon jól válogatták össze. A végén Ricsi, a lesérült csapattag is felment a színpadra, édesek voltak! Szirtes a dinamizmust és a küzdelmet értékelte nagyra, Jucika a szenvedélyt és az energiát, Fáy a csapatszellemet. 37 pont, remek teljesítmény, az est legjobbja.

Szabó Ádám, egyik nagy kedvencünk egy filmes egyveleggel készült: hallhattunk Titanicot, Keresztapát, Cápát, Star Warst, ez megint ütősre sikeredett! Nem volt olyan bulizós hangulatú, mint múltkor, ebből is látszik mennyire sokszínű ez a fiú. Fáy hiányolta a "zenét", azt, hogy szét volt darabolva a produkció. 34 pontot kapott Ádám.



Timi Chen a búcsúzott a kiscsillagok közül

Extra produkcióként láthattunk video mappinget, ami egy új vizuális effekteket bemutató stílus, valamint Mc DC-t és Brasch Bencét is hallhattuk. Fel kellett pörgetni az adást, villám gyorsan eljött az eredményhirdetés. Ezen a héten nem kellett csalódnunk, valóban a leggyengébb produkciót ejtette ki a közönség, azaz Timi Chentől távozott a Csillag Születik mezőnye.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.