társkeresés szerelem Alekosz pasi műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anitát vetélytársai azzal vádolták, hogy más férfi után vágyakozik, s egyáltalán nem keresi Alekosz kegyeit. A nő ennek hallatán sokkos állapotba került, majd úgy döntött, elhagyja görög "szerelmét", s kiköltözik a villából. A szívceremónia után Évának is távoznia kellett a rezidenciáról.

Szerelem vagy hírnév?

Alekosz szerint vannak olyan hölgyek, akik több mint valószínű, hogy hozományvadászok. Így most annak szenteli ideje nagy részét, hogy kiderítse, kik azok, akik valóban iránta érdeklődnek és nem csupán a pénz, a csillogás, a hírnév, a celebség és a milliomos élet vonzó számukra. Szeretné kiszűrni azokat, akik nem a szívét akarják meghódítani, hanem valami másért jöttek, így hazugságvizsgálat alá vetette a jelölteket.


Hazugságvizsgálat

Miután a fiúk kiötlötték a hazugságvizsgálatot, hozzáláttak a terv megvalósításához. Olivér egy "szakemberrel" tért vissza a villába, és elmondták a hölgyeknek, hogy mi vár rájuk. A vizsgálat természetesen kamu, ám a hölgyek ezzel nem voltak tisztában. Mégis többen megtörtek a vizsgálat alatt, s bevallották, hogy nem Alekosz miatt jelentkeztek a műsorba, s nem hat rájuk a görög hős. Barbara meghatódott a kérdések hallatán, amibe Bea egyből belekötött.


Anita távozott a villából

A mű hazugságvizsgálaton minden kiderült. Az eredmény: újabb hatalmi harcok dúltak a villában. A hölgyek kiosztották a titulusokat, hogy ki az, aki nem érez vonzalmat Alekosz iránt, ki az, akit csak a hírnév vezérelt, és ki az, aki más férfinek tartogatja a szívét. Az utóbbi pozíciót Anita nyerte el, aki összeroppant, és majdnem szétrúgta a házat. Anita búcsút intett a műsornak és Alekosznak is, aki szépen elengedte.


Alekosz bedarálta az eredményeket

Olivér elolvasta a vizsgálat eredményét, ám Alekosz nem foglalkozott a papírformákkal. Barbara ismét itatta az egereket, miközben Veronika őszinte szavaival bombázta Alekinót. Évike is megpróbálkozott a sírással, de neki nem ment annyira jól, mint Barbinak. Végül a görög amorózó háttérbe szorította a vizsgálati eredményeket, és a nők őszinte szavaira hagyatkozott.


Évának nem jutott ezúttal kulcs

Lilu ismét segített a döntésben. A fotószobában - szokás szerint az érdi okostojással - egyenként végigfutottak a lányokon, és átbeszélték a fejleményeket velük kapcsolatban. A szívceremónián egy lánytól el kell búcsúzni, a hölgyek közül Veronika és Éva egyáltalán nem érzi magát biztonságban, de a döntés Alekosz kezében van. A választás zökkenőmentesen alakult, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: Barbara ismét túljátszotta a szerelmes szerepét, majd Alekosz a szőke cicababának, Évának adta ki az útját.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szerelem a legfölsőbb szinteken: Veronika visszautasította Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110514-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-visszautasitotta-alekoszt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Csók után féltékenységi jelenethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-csok-utan-feltekenysegi-jelenet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.