Eurovíziós Dalfesztivál énekesnő Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit fáradtan, de mosolyogva lépett ki vasárnap délután a Liszt Ferenc Ferihegyi Repülőtér várójába Wolf Kati, aki szombat este az Eurovíziós Dalfesztiválon a 22. helyen végzett.

,,Borzasztóan nagy élmény volt, köszönöm mindenkinek a biztatást. Éreztem, hogy mennyien szorítanak nekem." - mondta a Blikknek a repülőtéren Kati, aki szerint a sikernek kell örülni, hogy ott lehettünk a döntőben és nem a végeredménynek.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

,,Az nagyon meglepett, hogy amikor elkezdték ismertetni az országok eredményeit, még csak pontokat sem kaptunk." - vallotta be a döntő után Wolf Kati. A versenyt egyébként Azerbajdzsán nyerte, így jövőre minden bizonnyal Baku ad majd otthont a fesztiválnak, amely nem okozott osztatlan sikert a fesztivál Sajtóközpontjában sem. Állítólag a kaukázusi országban egyelőre még egy olyan stadion sincs, amely alkalmas lehetne egy ilyen nagyszabású esemény megrendezésére.

,,Csalódott vagyok, de nem is elsősorban a helyezés, hanem a rajongók miatt, akik nagyon bíztak ebben a dalban és hittek abban, hogy ha valamivel, akkor ezzel tényleg szép eredményt érhetünk el. Nem így lett. De én úgy gondolom, hogy mi mindent megtettünk és egy jó produkciót nyújtottunk a színpadon és ennek örülök. Akkor persze nem lennék boldog, ha például benne lennénk a legjobb tízben, de én úgy gondolnám, hogy nem nyújtottam maximálisat a színpadon. Az persze kárpótol, hogy az egész aréna állva tombolt a dal alatt, velem énekelték a szöveget, táncoltak és ezt az érzést nem veheti el senki."- mondta Kati, akinek nem sok kedve volt ünnepelni.

Váratlan fordulat! Anita önként elhagyta Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110515-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-varatlan-fordulat-anita-onkent-elhagyta-alekoszt.htmlAzerbajdzsáni duó nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált - Wolf Kati a 22. helyen végzetthttp://www.life.hu/legykepben/20110515-azerbajdzsani-duo-nyerte-az-56-eurovizios-dalfesztivalt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Veronika visszautasította Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110514-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-visszautasitotta-alekoszt.htmlCsillag születik: Timi Chen búcsújahttp://www.life.hu/legykepben/20110514-csillag-szuletik-timi-chen-bucsuja.htmlBotrány! Meztelen rajongó puszija a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20110514-nagy-duett-topless-rajongo-puszija-es-hajdu-peter-bucsuja.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Csók után féltékenységi jelenethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-csok-utan-feltekenysegi-jelenet.htmlZűrös életet él Bruce Willis kamasz lányahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-bruce-willis-lanya-tallulah-botranyai.htmlFiatal színészre cserélték Charlie Sheenthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-ashton-kutcher-lett-charlie-sheen-utodja.htmlAngelina egy pandával bandázotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110513-angelina-jolie-a-kunffu-panda-2-bemutatojan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.