Szerelem a legfölsőbb szinteken: Próbára tették Alekosz férfiasságát!

2011.05.21. 21:04
Alekosz, a kanos lúzerből arisztokrata szívtipróvá avanzsált valóságshow-hős "gyötrelmes" szívceremóniája után újra hódításra kész. Olgát, a szoborarcú orosz langalétát, és Brigittát, az escortos törpillát már hazaküldte, így csak négy szerelmes nő van versenyben: Andi, Barbara, Magdi és Veronika.

 

Andi és Vera mehet randevúzni

Alekosz ismét villásreggelivel készült, nem akármilyennel: extrém ízkombinációkkal lepte meg a csajokat: vaníliasodós tojásrántotta, pudingos virsli, és hasonlók. Az abszurd reggeli alatt eldöntötte, strandolós randevúra viszi Andreát, a kis pajkos póniját, és Veronikát, a virsliszájú naívát. Kitörő öröm, Magdi és Barbara hoppon maradtak - Barbi szerint azért nem őt választotta a nagybetűs Férfiállat, mert tudja, érzékeny a bőre, és nem tenné ki a napsugaraknak.

Arra nem is gondolt, hogy talán szívesebben dögönyözné a plázson a szilikonkeblű Veronikát. Fürdőruhás felvonulás lesz, Andi még meg is könnyezte az örömhírt. Lehet, hogy azért pityergett, mert tudta, nincs nála pénz, és mivel ő tudatos üzletasszony, szerette volna ő állni a saját vonatjegye árát. Előre vártuk már, hogy vajon Alek beadja-e a jól ismert fecskét, vagy bronzveretes szuszpenzorban napozik majd? Balatoni retro strandolás lett beterveze, Alek jelmeze kicsit üvegtigrisesre sikerült - de az biztos, hogy vadászni indult a balatonvilágosi strandra. A vonaton piknikeztek, koviubi limonádéval, Alek vicceket mesélt - a lányoknak nem estek le a poénok, sebaj, a vonat robog tovább.

VV Éva: Barbi, túlságosan nyomulsz!

Mialatt a fiatalok vonatoztak, az otthon maradt rajongókat meglepte Éva és Olivér, hogy beszéljenek a fejükkel. Barbi viselkedését vették górcső alá, hogy túl durva ez a nyomulás, Aleknak lehet már terhes lehet ez, de az epekedő lány nem így látja, sírdogálni kezdett. Barbi egyébként igazi parazita típus, úgy rátelepszik választottjára, mint taplógomba a bükkfára. Magdi elmondta Évának, hogy ő társat keresni jött, komolyan gondolja ezt az egészet. Nagyon szeret Alekosz közelében lenni, bele is pirult a vallomásba. Édes a mocskolódó leányzó, hogy néha átszellemül és átmegy angyalkába. De emlékszünk mi még, hogy Andit máglyára küldte és lecselédezte Barbit is.

Andi féltékeny Veronikára, és nem érzi elég belevalónak Alekoszt

A randi tényleg retro hangulatúra sikeredett, micsoda napágyak, micsoda kellékek várták a szereplőket! És igen, a hellén kérdőjel fecskében vonult fel, királykékben, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Bekente és megmasszírozta pónikáját, aki egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni, csak vihogott, mint egy hiéna. Vera privát perceket követelt Alektól, andalogtak egyet, Alekosz hűtőtáskájából előkerült a címkementes malátalé, oldódott a hangulat. Verát is bekente, s Andi ekkor furcsát kért tőle: pattanj nyeregbe, hadd lássam, hogy mutatsz egy nőn! Ejha, tényleg pajkos ez a póni! Veronika nem értette a szituációt, aztán Andi elmagyarázta neki, hogy nem szereti, ha hülyének nézik. Kell neki Alekosz, de nem mindenáron! Azért kérte meg Alekot, hogy pattanjon Veronikára, mert úgy tűnik neki, a görögnek csak a szája nagy.

Anyós a láthatáron

Újabb vendég érkezett a lányok rezidenciájára: Vája, Alekosz anyukája látogatott el a meny-jelöltekhez. Barbi pozitívan csalódott a hölgyben, azt hitte, keményebb dió. Magdi még nem látott csirkét sétálni, csak hűtőben. Őszinte, magvas gondolatok jellemezték a jelenetet, na de éppen ezekért érdemes nézni ezt a műsort. Barbi érzelmeiről vallott: azt mondta, ez több, mint rajongás, és azért ilyen sírós mostanában, mert ezt hozta ki belőle az amorózó.

Veronika jutalma: egy éjszaka a szuperbuszban a szuperkannal

Veronika és Andi összekülönböztek a görög turnébuszban, pónika kiakadt, Vera megint nem értette a helyzetet. A strandolás után vacsorázni mentek, ahol Alekosz megkérdezte tőlük: miért féltékenykednek? Andi nem akar még egyszer végignézni egy olyan jelenetet, mint a múltkori krémezős helyzet, ha Alek rápattant volna Verára a strandon, elképzelhető, hogy Andi sértődötten lelép. Rettenetes ez az ál-önérzetesség, ha ennyire büszke, akkor miért jelentkezett a realitybe?

Andi ezek után elképesztően nyálas vallomással készült, azt mondta, amit most érez, olyan csak egyszer van az életben. Aztán drámai fordulatot vett a dolog, Vera inkább megmutatni akarta, mit érez, nem elmondani, Andi pedig azt mondta: ha megmutatja, ő megfojtja! Lesz még itt hajcibálás és iszapbirkózás, igazi csirkeviadal. Legalább Magdi végre látja majd a csirkéket, élőben. Andi toalettre indult, Vera nem találta a szavakat, Alekosz pedig jól időzített: mikor pónika visszatért, meginvitálta Veronikát a szuperbuszba, éjszakára. Andi fejét nem mutatták, pedig biztos torzult egyet. Csőrike igent mondott, ott éjszakázik Alekosszal a csodabuszban. Vajon megtalálja a régóta keresett virslijét? Vagy csak jó teaser volt az utolsó pár perc és igazából majd sakkoznak az első közös éjszakán?

Szerelem a legfölsőbb szinteken: Olga és Brigitta álma véget ért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-olga-es-brigitta-alma-veget-ert.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Orgia és fülledt erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-orgia-es-fulledt-erotika-a-villaban.html VV Gigi új szerelme Müller Attilahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-vv-gigi-uj-szerelme-muller-attila.html Lebukott! Alekosz menyasszonyjelöltje durva szexet is vállal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-alekosz-egyik-szerelme-durva-szexet-vallal.html
AlekoszvetélkedőSzerelem a legfölsőbb szinteken