párkereső műsor szex valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bomba-játék alatt Kristóf csúnyán megvezette a Robi-Linda párost. Az alfahím végleges döntése miatt veszélybe kerültek, s végül Robinak kellett távozni az édenkertből.

Bomba-játék

Már csak hatan küzdenek a főnyereményért, s mivel a párceremóniával nem lehet csökkenteni a népet, így kíméletlen feladatokat kellett megoldani a szereplőknek. Elsőként a bomba-játék debütált, a szabályok nagyon egyszerűek: Attila miatt 1:59 perc elteltével robbant a bomba, a szerkentyűnek a pároknál 10-10 percet kellett lenni, illetve egy szünetkártyát is ki lehetett váltani. Az a pár, akinél a bomba robbant, veszélybe került. Kristóf csúnyán megvezette a Robi-Linda párost: amikor az utolsó percekben átadták nekik a veszélyes tárgyat, a futballedző srác beszólt a fiataloknak, miszerint "aki mer, az nyer". Ennek egy célja volt, hogy a szünetkártyát vállalják be. Kristóf terve bejött, ezzel sikerült befolyásolnia Robit, aki - mint a pár alfahímje - meghozta a döntést. Linda fejet hajtott, de hiába! Az önfejű fiú a vesztét okozta. A bomba robbant, méghozzá náluk.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu



Bomba-ceremónia

A Robi-Linda páros veszélybe került a bombarobbanás miatt, így kettőjük közül egynek mennie kellett. Ebben a többiek bomba-ceremónia keretében dönthettek. Akit haza akarnak küldeni, annak az üvegtégelyébe kellett behelyezni egy bombát. A lányok Lindát akarták hazaküldeni, a fiúk Robit. Taktikai szempontból csak így dönthettek a fiatalok. Ám ezt az íratlan szabályt Niki már az első körben felrúgta, ő ugyanis az érzelmeire hagyatkozva Linda mellett állt ki, és Robinak ajándékozta a pokolgépet. A fiúk egyértelműen riválisként tekintettek Robira, míg Alíz Lindára, végül 3-1 arányban a szekszárdi fiúnak kellett jegyet váltania Magyarországra. Linda összetört: lelkileg, testileg és érzelmileg is közel állt a fiúhoz, ráadásul pár nélkül maradt, így az ő esélyei a legrosszabbak a döntőbe jutásra.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu


Az Éden Hotel Szandra távozása után igazi paradicsommá válthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-az-eden-hotel-szandra-tavozasa-utan-igazi-paradicsomma-valt.htmlÉden Hotel: Ádám feláldozta magát Daniérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-eden-hotel-adam-felaldozta-magat-daniert.htmlÉden Hotel: Szandra terhes lett Krisztiántól?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-eden-hotel-szandra-terhes-lett-krisztiantol.htmlÉden Hotel: Csoportos csókolózás a kamerák előtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-eden-hotel-csoportos-csokolozas-a-kamerak-elott.htmlÉden Hotel: Szexorgia a medencébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-eden-hotel-linda-es-robi-a-paplan-alatt-maszatolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.