Robert Downey Jr. Másnaposok 2 Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már itthon is hódít a Másnaposok 2 című vígjáték - a színészek is igen jól érzik magukat a filmpremiereken.

Los Angelesben, a Másnaposok 2 premierjén pózol Robert Downey Jr., a Warner Bros igazgatója, Jeff Robinov és a film főszereplője, a szuperszexi Bradley Cooper. A szőke sztárnak valószínűleg ezek az első jó napjai ebben az évben: januárban elvesztette édesapját, majd szakított szerelmével, Renée Zellwegerrel, így nemrég úgy döntött, visszaköltözik édesanyjához. Csak nehogy ott ragadjon!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Jockey visszatérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-larry-hagman-szemelyes-targyait-elarverezik.htmlHatalmas tornádó pusztított az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110524-tornado-pusztitott-az-egyesult-allamokban-joplin-varosaban.htmlÚjabb vulkánkitörés Izlandonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110523-grimsvoetn-vulkan-izlandon.htmlGyere, cicám, gyere!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110523-brad-pitt-es-angelina-jolie-cannesban.htmlÉlni tanul a sérült teknőshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110520-tengeri-teknos-elete.htmlAlonso, az aszfalt hercegehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110519-fernando-alonso-spanyolorszagban-versenyez.htmlJodie-val madarat lehet fogatnihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110519-jodie-foster-a-cannesi-filmfesztivalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.