Catherine Zeta-Jones Michael Douglas orvos rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gégerákból felgyógyult színész még mindig nem tért vissza egykori önmagához - orvosai hízásra ítélték a hollywoodi sztárt.

A hatvanhat éves filmcsillag tavaly novemberben esett át a gégerák miatt a kemoterápián. Most már kiválóan érzi magát, de tudja, híznia kell még ahhoz, hogy ismét erős és teljesen egészséges lehessen. "Nagyon jól vagyok mostanság. A szörnyű kezelések után lassan kezdek visszatérni egykori önmagamhoz" - vallotta a Tőzsdecápák sztárja.

AFP
AFP

Michael azt is elmondta, orvosai nagyon is elégedettek az egészségi állapotával: "Még mindig azon vagyok, hogy hízzak és javítsam a kondíciómat, és úgy érzem, jó úton haladok. A legfontosabb, hogy a rák végre odébállt, és soha többé nem jön vissza. Ezt havonta ellenőrzik az orvosaim, akik most nagyszerűnek látják a helyzetemet" - mesélte Michael Douglas, és hozzátette, szinte mindent a csodás feleségének köszönhet. "Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy olyan fantasztikus nővel találkoztam, mint Catherine. Annak is nagyon örülök, hogy családot alapíthattam vele, és így jobb apává válhattam mellette. Az elmúlt egy évben, a rák elleni harcom során közelebb kerültem a családomhoz és a barátaimhoz is" - vallotta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.