Gerard Butler sztárpár Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel nem búslakodott sokáig, miután Justin Timberlake szakított vele - most Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója oldalán vigasztalódik...

Jessica Biel színésznőt a napokban látták Gerard Butler mögött a színész Harley Davidson motorján - és nem közös filmjelenetet forgatott a két sztár! Jessica bőrdzsekit, bakancsot és napszemüveget viselt, és igen szorosan karolta a szexi sztárt, amint a híres kaliforniai Pacific Coast autópályán igyekeztek a Topanga Canyon felé.

Northfoto
Northfoto

A két csillag márciusban, a "Playing the Field in Shreveport" komédia forgatása alatt ismerkedtek meg, és úgy tűnik, azóta is igen jóban vannak. A szép színésznő épp ez idő tájt szakított majd' öt év után Justin Timberlake-kel, így jót tett neki Butler kitüntetett figyelme. A stábtagok szerint Gerard intenzíven flörtölt a színésznővel. Jessica ekkor azt vallotta, ők pusztán csak barátok, de a legutóbbi fotók már nem erről tanúskodnak. Mindenesetre az utóbbi időben Justin Timberlake sem unatkozott - az elmúlt két hónapban kavart Mila Kunis, Olivia Wilde és Ashley Olsen színésznőkkel is.

Alekosz hármas szexet akarhttp://www.life.hu/legykepben/20110606-alekosz-harmas-szexet-akar.htmlJennifer Lopez saját valóságshow-t indíthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110606-jennifer-lopez-es-ferje-marc-anthony-sajat-valosagshowt-indit.htmlHugh Hefner és kedvenc nyuszijaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-hugh-hefner-es-kedvenc-nyuszijai.htmlFluor Tomi titkos kapcsolatahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110605-baratsag-sztar-szorakozas-fluor-tomi-titkos-kapcsolata.htmlLászló Attila lett a Csillag születik nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-laszlo-attila-a-csillag-szuletik-nyertese.htmlAlekoszt máris megcsalta Veronika?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-alekoszt-megcsalta-veronika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.