Szerelem a legfölsőbb szinteken VV Alekosz édeshármas Görögország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görögországban sem hazudtolta meg önmagát a szexkiborg - Alekosz már nyaralása első napján a nőket hajtotta a szállodában.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Egyetlen problémám van csak, mégpedig az, hogy az idegenvezető hölgy telefonszámát még nem tudom. Ezt már megbeszéltük Veronikával is, hogy ha találunk egy olyan leányzót, aki mindkettőnknek tetszik, akkor bevesszük harmadiknak. Nem kell se féltékenykedni, se jelenetet rendezni" - vallotta a férfiassága teljében lévő görög amorózó.

Veronikából a történtek miatt már előbújt a zöld szemű szörny, és nem titkolja féltékenységét: "Szeretném, ha inkább velem foglalkozna, és egy kicsit többet romantikáznánk kettesben, mint hogy állandóan a nőket kergeti. Persze ha valóban találunk egy olyan lányt, aki nekem is tetszik, lehet, hogy sikerül meggyőznie a hármasról, de akkor se előttem udvaroljon, és nyomuljon már mindenkire. Nélkülem pedig egy nőhöz se érhet, mert akkor én is elmegyek, és bepasizok" - mondta a fekete szépség a Blikknek.

Vádemelést kértek Liptai Claudia ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-vademelest-kertek-liptai-claudia-ellen-a-rendorok.htmlZimány Linda miatt megy Oroszországba a szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20110608-dzsudzsak-balazs-zimany-linda-miatt-igazol-oroszorszagba.htmlSzerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.htmlMeghalt a Csillag születik sztárjának ikertestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20110608-meghalt-krizbai-teca-ikertestvere.htmlEgymásnak esett Alekosz és Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110608-egymasnak-esett-alekosz-es-veronika.htmlEmma puszijahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110607-emma-watson-az-mtv-movie-awards-dijatadon.htmlMegvan az új hollywoodi álompár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110607-jessica-biel-es-gerard-butler-jarnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.