Szerelem a legfölsőbb szinteken Alekosz hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz még a nyaraláskor sem tudja tűrtőztetni magát. Hiába a csinos barátnő és a festői táj, a görög hősszerelmes képtelen egy napig is kritizálás nélkül élni.

A görög csődör egy hajókiránduláson vett részt a közeli Nisyros szigetén Veronikával, azt azonban nem tudta megállni, hogy ne alázza újra porig a fiatal lányt. Veronika pluszkilóin élcelődött, amivel vérig sértette az arajelöltet - olvasható a Blikken.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz szerint Veronika a feleségkereső műsorban még hibátlan idomokkal rendelkezett, de az elmúlt hetekben 4-5 kilót biztosan felszedett magára - ez pedig azonnal szemet szúrt az okostojásnak. "Egész nap csak eszel, naponta hatszor, és ez meg is látszik rajtad. Szépen kikerekedtél, te lettél a husik új példaképe!"- vágta Veronika arcába többször is a nap folyamán Alekosz.

"Veronika csinosan érkezett meg néhány héttel ezelőtt a villába, most azonban kezd elhízni. Én szeretem a vékony lányokat, úgyhogy erre odafigyelek, de neki is oda kéne" - tette hozzá a görög amorózó. Kedvese azonban rosszul viselte a kritikát, és igencsak megbántották Alekosz szavai: "Rosszulesik, hogy Alek a súlyom miatt bánt. Biztos, hogy egy picit felszedtem az utóbbi hetekben, mert sportolni se tudtam, és itt finom ételek vannak, de azért jöttünk nyaralni, hogy ezt élvezzük is. Ő sem egy Adonisz, én mégsem bántom, ahogy nem flörtölök a szeme láttára senkivel, úgyhogy most már kezd igazán betelni a pohár" - mondta Veronika a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.