Fillérekért fog táncolni Jerzy!

Jerzy tánc celeb VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden egykori villalakó vágyik a hírnévre. Ki így, ki úgy próbál reflektorfénybe kerülni. Jerzy például táncolni fog egy turistaparadicsomban.
Itthon nem nagyon szegődött mellém a szerencse, pedig próbálok egyről a kettőre jutni anyagilag, emberileg és erkölcsileg fejlődni. Nyilván nem fogok ebből a pénzből meggazdagodni, de gyönyörű környezetben élek majd, ahol a szállásomért nem kell fizetnem, s a kaja is olcsóbb, mint itthon"


Tippünk: Nézd meg videónkat! Felmértük Jerzy lakását! - Megdöbbentő dolgokra bukkantunk!





Jerzy két évvel ezelőtt már dolgozott kinn három hónapot. Akkor sikerült annyit összespórolnia, hogy utána még két hónapig élt Mallorcán úgy, hogy semmilyen munkája nem volt. "Bárhogy is számoljuk, tíz nap alatt csak összegyűlik 500 euró" - állítja a szépfiú.


LifeNetwork
LifeNetwork


Jerzy egyelőre nem tudja, hogy meddig marad külföldön. Itthon jelenleg haknizgat, munkát szervez, megbeszélésekre jár, modellkedik, interjút ad.
Ahogy mondja: szeretné megalapozni a jövőjét.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!


VV Jerzy szívszorító vallomása: Többé nem akarja látni édesanyját!http://www.life.hu/tested-lelked/20110517-jerzy-soha-tobbe-nem-akarja-latni-edesanyjat.htmlVV4: Éva és Jerzy kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110512-vv4-eva-orul-hogy-kiderult-gigi-szexvideos-multja-jerzy-pedig.htmlVV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-jerzy-csalodott-mert-gigi-eltitkolta-a-szexvideojat.htmlVV4 - Jerzy tangában főzött! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110507-vv4-eva-szakit-adammal-es-falni-fogja-a-ferfiakat.htmlVV4: A régi villalakók kiszavazták Jerzyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-vv4-ekkora-hisztit-reg-lattunk.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.