Sínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!

VV Éva műsorvezető VV Szandika állás RTL Klub Reggeli Csak csajok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnépszerűbb közösségi portálon a VV4 befejeztével fanklubok is alakultak Baukó Éva karrierje érdekében. Sokan nem értették, hogy Alekosz műsorának háttérprodukciójában miért épp a beszédhibás Gigi brillírozik Anikó mellett, s hol marad Éva?
Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Eddig úgy tűnt, a temperamentumos göndör lány csak a haknijain szerepelhet, az RTL Klub nem biztosít számára semmiféle munkalehetőséget, holott legnagyobb vágya az volt, hogy igazi médiamunkás váljon belőle.

Fórum: Kiért hagytál el?



A Life.hu információi szerint Éva kedd reggeltől a Reggeli Nem Csak csajok műsorát vezeti VV Bécivel és Barabás Évivel. Úgy tudjuk a Reggeli egésze beköltözik nyárra a villába, így akik már hiányolták a kulipintyót, reggelente ismét találkozhatnak vele. Kedd reggel Béci és Éva Szandikával karöltve körbevezeti a Reggeli műsorvezetőit egykori otthonukban. Megtudhatjuk, melyik helyiség mire a legalkalmasabb, ha valakik, hát ők tudják, hol lehet jól elbújni egy meghitt beszélgetéshez vagy épp lelkizni egy nagy sértődés után...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.