Szerelem a legfölsőbb szinteken Alekosz prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika még vőlegényének sem mesélte el titkát - pszihológus is kezelte a lányt.


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

,,Egy barátnőmnek kellett találkoznia egy férfival, de nem tudtam, miért. A várt férfi autóval érkezett, kiszállt, bemutatkozott. Beültünk a kocsiba, ahová hirtelen beugrott még egy nő. Bezárták az ajtókat, elvették a cuccainkat és pisztolyt fogtak ránk. Hirtelen gázt adott a sofőr, elhajtott velünk, majd pedig felvonszoltak minket egy Teve utcai lakásba. Ott mondták el, hogy a találkozóra a barátnőm ismerősét várták, aki tartozik nekik. Engem bezártak, a barátnőmet meg elvitték, hogy előkerítsék a keresett lányt. A lakásban mások is voltak, prostituáltak. Előkerítették a csajt, majd visszajöttek vele. A végtagjait megcsonkították, prostitúcióra kényszerítették, kitették a fóti útra, borzalmas volt. De nem mi kellettünk nekik, hanem ő. Haragudtak rá, tartozott nekik. Ő tette a feljelentést is, ebből lett a rendőrségi ügy." - mondta Veronika a Borsnak.

A lány bevallotta, még Alekosz előtt is titkolta a történteket. ,,Nem vagyok drogos, sem prosti, és soha nem is szexeltem pénzért. Az elrablásom története egy nagyon rossz emlék, nem volt könnyű feldolgozni. Pszichológushoz is jártam utána rendszeresen. Otthon el sem mertem mondani, Alekosznak sem meséltem még a dologról." - tette hozzá a fekete leányzó.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.