Shakira Gerard Piqué Simon Peresz oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira az UNICEF jószolgálati nagyköveteként látogatott Jeruzsálembe, ahol dalaival az izraeli és a palesztin gyerekeknek is sok-sok örömet okozott.

A fiatalok odavoltak a népszerű énekesnőért - a kicsik előadták a kolumbiai szépség dalát, a Waka Waka című slágert. A szőkeség az izraeli miniszterelnökkel, Simon Peresz-zel is találkozott - ide szerelme, Gerard Piqué is elkísérte őt.

Ősszel indul a Megasztár legújabb szériájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110623-megasztar6-osszel-indul-az-enekes-tehetsegkutato-musor-legujabb-szeriaja-a.htmlFacér pasi lett George Clooneyhttp://www.life.hu/legykepben/20110623-george-clooney-es-elisabetta-canalis-szakitott.htmlObama asszony és lányai Nelson Mandelával találkoztakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110623-michelle-obama-es-lanyai-nelson-mandelaval-talalkoztak.htmlStohl András: "Más ember lettem, de nem akarok szentnek tűnni"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110622-stohl-andrast-mas-ember-lett-es-nagyon-sokat-vezekelt-balesetenek.htmlAmy Winehouse helyett Robbie Williams, vagy Eminem lép fel a Szigeten?http://www.life.hu/legykepben/20110622-amy-winehouse-nem-lep-fel-a-sziget-fesztivalon.htmlJudy előre tudta mikor fog teherbe esnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-a-terhes-judy-eddigi-eletet-magyarazza-a-lifehunak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.