Megasztár6 Falusi Mariann bejelentés Bereczki Zoltán tehetségkutató műsor TV2 Megasztár Till Attila ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sem maradhat le a kereskedelmi televíziók versenyében, így az ősszel újból elindítja legsikeresebb tehetségkutató műsorát, a Megasztár6-ot.

Egy fergeteges Mega-partival egybekötve jelentette be a Megasztár legújabb szériáját szerda este a TV2. A sajtóeseményt Till Attila vezette, és mindenki nagy meglepetésére bemutatták a megújuló Megasztár6 két új zsűritagját is, Falusi Mariannt és Bereczki Zoltánt.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Nézz meg még több képet az buliról! Katt ide!

A bejelentést állófogadás és a Megasztárok koncertjei követték, melyen fellépett Gáspár Laci, Hien, Tóth Gabi, Tóth Vera, Király Viktor, Kállay-Saunders András, Caramel, Kökény Attila, és a Megasztár5 tavalyi nyertese Tolvai Renáta. Különleges produkcióként pedig a műsor újdonsült zsűritagja, Falusi Mariann is színpadra lépett.



Facér pasi lett George Clooneyhttp://www.life.hu/legykepben/20110623-george-clooney-es-elisabetta-canalis-szakitott.htmlStohl András: "Más ember lettem, de nem akarok szentnek tűnni"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110622-stohl-andrast-mas-ember-lett-es-nagyon-sokat-vezekelt-balesetenek.htmlAmy Winehouse helyett Robbie Williams, vagy Eminem lép fel a Szigeten?http://www.life.hu/legykepben/20110622-amy-winehouse-nem-lep-fel-a-sziget-fesztivalon.htmlJudy előre tudta mikor fog teherbe esnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-a-terhes-judy-eddigi-eletet-magyarazza-a-lifehunak.htmlDobták Paris Hiltonthttp://www.life.hu/legykepben/20110621-paris-hilton-es-cy-waits-szakitottak.htmlDöbbenetes titok derült ki Alekosz volt menyasszonyárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110621-alekosz-baratnojet-veronikat-lanyfuttatok-raboltak-el.htmlKulka Jánost kizavarták, mert rágózott Stohl tárgyalásánhttp://www.life.hu/legykepben/20110621-stohl-andras-ugyeben-iteletet-hirdetnek.htmlNem élte túl! Szörnyű balesetet szenvedett az MTV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110620-azonnal-meghalt-szornyu-balesetet-szenvedett-az-mtv-sztarja-ryan-dunn.htmlAmy Winehouse lemondta idei összes koncertjéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110620-amy-winehouse-teljesen-szetcsuszott-a-szerbiai-koncerten.htmlSzabó Zsófi új szerelme Balogh Edina volt pasijahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110620-szabo-zsofi-uj-kedvese-balogh-edina-egykori-szerelme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.