A tiniszívek elrablói a neten csajoznak

Düki tinibálvány SP Brasch Bence Fluor Tomi VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden tininek kell egy plátói szerelem - Paul McCartney, Michael Jackson, Nick Carter. Idén Justin Bieber a legmenőbb - a sikítás, a bálványozás a régi, csupán az idolok és a technika változott. Persze minden országnak van saját tininindzsája, de nekünk több is jutott, ráadásul egyszerre, s merő véletlen, de a srácok jó haverok, és közvetve, de együtt építgetik karrierjüket. Lássuk, kik ők!
www.facebook.com/SPederkrisztian
www.facebook.com/SPederkrisztian


SP, alias Éder Krisztián az underground rapper kisfiúból fotográfus r'n'b guruvá avanzsált sármőr. Fluorid aka Fluor Filigran, vagyis Fluor Tomika, aki szintén a kevésbé mainstream rétegből tört fel a neonszínű popcsászárságig. Düki a Csillag születik Bad Boyz formációjából jutott egészen az r'n'b-ig, illetve most már DJ-ként is nyomul. VV Bécit, alias Young G-t senkinek sem kell bemutatni: amint kicuccolt a Való Villából, beköltözött a stúdióba felvenni debütáló slágerét - aminek zenei alapját Düki, a képi világát pedig SP biztosította. Brasch Bence kicsit kilóg a sorból - ő is a Csillag születikből indult, ő azonban tipikus jókisfiú, a mama kedvence, de sosem rappelt, sőt táncos karrierje sem volt. Így állunk, a srácok nagyon hirtelen robbantak be, nagyon menők és nagyon jóban vannak egymással. És még valami közös: széttépik őket a tinilányok.

A kötelék

SP ugyan nem professzionális táncos, de háttértáncosai a Bad Boyz-os srácok, azaz Düki is sokat szerepelt Krisztiánnal. Béci is hiphoptánccal foglalkozik, és szintén a Jamland tánciskolából indult. Brasch Bence, SP és Fluor Tomi szinte minden bulin együtt mozognak, instant partikommandóként, hordába verődve. Megannyi közös projekten dolgoznak, ami a munkát illeti, de a privát életben is sok időt töltenek együtt. A srácok sokat posztolnak a mikroblogon, reflektálnak a másik tweetjére, együtt örülnek a többiek sikereinek, és együtt hőbörögnek a túl rámenős kislányokon is, akik a közösségi portálokon nap mint nap bejelölik a tinisztárokat privát oldalukon.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs


Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!




Találkozni a neten Brasch Bencéről fantáziálgató tinilány novellájával, de sok rajongó a Jamland tánciskolába jelentkezik, csak hogy párszor összefusson Bécivel vagy Dükivel. Beszéltünk már olyan harmincas évei közepén járó hölggyel is, aki imádja Fluort, mert "olyan cuki", de eddig még csak a háttérből epekedett a dilis sapkásért. Hazánk újdonsült tinibálványainak azonban néha meggyűlik a bajuk a túl rámenős rajongókkal.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Van esély a srácoknál?

Érdekes kettősség: van, hogy a fiúk óránként megosztanak a portálokon egy kis morzsát az életükből, de emellett a magánéletükről, párkapcsolataikról keveset beszélnek. Nyilván a menedzsment is erre kéri őket, hiszen sok rajongó szereti a "plátói, de mégsem" érzést. Dükinél senkinek sincs esélye, hiszen hosszú évek óta nagy szerelmével, Timivel él boldog kapcsolatban, sőt már el is jegyezték egymást.
Béci a VV4 ideje alatt nem engedett még Anikó csábításának sem - kitart szerelme, Adrienn mellett, aki a műsor ideje alatt már a mellkasára varratta a "B" betűt. Így Young G is sztornó. SP-t már összeboronálták többször Iszak Esztivel és Pápai Gyöngyi glamourmodellel is, de vajmi keveset tudunk Éder Krisztián igazi magánéletéről. Jelenleg együtt él Fluor Tomival és nemrég Brasch Bence is hozzájuk költözött, és akkor buliznak, ha úgy van. És náluk általában úgy van...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.