titokzatos aggodalom Krizbai Teca Csillag születik karrier vak énekes zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Teca kiborult, mert egy titokzatos fiatalember zaklatja. Rajongója nem hagyja békén, és nem érti meg, hogy neki elsősorban a karrierjével kell most foglalkoznia.

Teca családja örül a lány népszerűségének, mégis aggódnak a fiatal énekesnőért, mert rajongói néha túlzásba esnek. Egy huszonéves fiú azt követeli a lánytól, hogy mindennap közel fél órát beszélgessen vele.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Hiába van nyár, sok a dolga Tecának. A barátjával is csak kéthetente tud találkozni. Így azt kellett mondanom a rajongónak, hogy ne haragudjon, de a lányom nem tud mindennap hosszasan beszélgetni vele. A titokzatos fiúról nem derült ki, miért keresi folyton a lányomat, de biztos, hogy többet szeretne egyszerű énekes rajongói viszonynál, különben miért akarna ennyit beszélni vele?" - mesélte az édesanya kissé zaklatottan a Borsnak.

A fiatal kiscsillag sem tudja, mit akarhat tőle a srác. "Állítólag csak barátkozni szeretne, de van, hogy este nyolckor hív fel. Ilyenkor mondom neki, hogy nem érek rá, keressen fél óra múlva, de tíz perccel később már csörög is a telefonom. Elegem van belőle, mondtam neki, hogy ne haragudjon, de kevesebbet beszéljünk" - panaszkodott Teca, aki gőzerővel gyakorol, mert vasárnap a Madách Színházban énekel a Jézus Krisztus Szupersztár fináléjában.

SP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.htmlÉden Kristóf bevallotta, melyik nemhez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-eden-kristof-bevallotta-melyik-nemhez-vonzodik.htmlAlekosz a fiatal lányokat választotta Tünde helyetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-alekosz-regi-szerelme-helyett-a-fiatal-lanyokat-valasztotta-kiadta.htmlÚjból rabosították Zalatnay Saroltáthttp://www.life.hu/legykepben/20110624-rabositottak-zalatnay-saroltat.htmlGyászol a filmvilág! Elhunyt mindenki kedvenc detektíve, Columbo!http://www.life.hu/gyogyulj/20110624-gyaszol-a-filmvilag-elhunyt-mindenki-kedvenc-detektive-columbo.htmlKeresztes Ildikó: Alkotni csak szenvedéllyel lehethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-rizikofaktor-keresztes-ildiko-alkotni-csak-szenvedellyel-lehet.htmlVV Gigi: "Mindenki lapátfogúnak és lófejűnek csúfol"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110623-vv-gigi-mindenki-lapatfogunak-es-lofejunek-csufol.htmlMindenki ledöbbent: Tóth Gabi rákos?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-mindenki-ledobbent-toth-gabi-rakos.htmlCameron Diaz túljátszotta a szerepéthttp://www.life.hu/szepulj/20110624-cameron-diaz-tuljatszotta-szerepet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.