Lakatos Márk lediplomázott, és könyvet ír

diploma Lakatos Márk könyv nyaralás videóklip stylist énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert stylist már tíz éve van a pályán, így elhatározta, hogy egy könyv formájában szeretné megírni az elmúlt évek alatt szerzett szakmai tapasztalatait. Friss diplomásként élvezi a nyarat, de a jól megérdemelt pihenés még várat magára, ugyanis Márk inkább a telet szereti egzotikus helyeken tölteni, és nem a nyári hónapokat.

Vérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.htmlMegpofozták Alekosz egykori menyasszonyáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-megpofoztak-alekosz-egykori-menyasszonyat-veronikat.htmlKesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.htmlHatalmasat esett a színpadon a szexi énekesnő - videó!http://www.life.hu/tested-lelked/20110628-rihanna-hatalmasat-esett-a-szinpadon.htmlKatalin hercegő divattanácsadó nélkül utazik Amerikábahttp://www.life.hu/legytrendi/20110627-katalin-hercego-divattanacsado-nelkul-utazik-amerikaba.htmlBörtönbe kerülhet Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/szorakozz/20110623-illegalis-pokerpartikon-vett-reszt-leonardo-dicaprio-ben-affleck-matt-damon.htmlEddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-feltekenyek-a-valovilag4-sztarjai-a-vv5-leendo-szereploire.htmlSP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.htmlÉden Kristóf bevallotta, melyik nemhez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-eden-kristof-bevallotta-melyik-nemhez-vonzodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.