mandulaműtét Demcsák Zsuzsa műtét műsorvezető Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kellett operálni Demcsák Zsuzsát - a Mokka műsorvezetőjét hétfő éjjel vitték be a kórházba, ahol azonnal elvégezték az újabb beavatkozást.


TV2 press
TV2 press

"Szeretnék minél előbb hazamenni a családomhoz. A gyerekeim egyelőre nem tudják, mi történt, azt mondtuk nekik, hogy dolgozom, nehogy megijedjenek. Napközben egyébként is táborban vannak, ha kell, a férjem vigyáz rájuk. De este biztosan rákérdeznek majd, hogy hol vagyok, hiszen soha nem alszanak el nélkülem. A férjem akkor mondja majd el nekik, mi is történt velem előző éjjel" - árulta el Zsuzsa. A műsorvezetőt először június 17-én műtötték meg gyulladt mandulái miatt - akkor közvetlenül a reggeli műsor után ment be a kórházba, és vetette alá magát az operációnak. Hétfőn újra neki kellett volna vezetni a reggeli műsort, ám az élet közbeszólt - helyette Tatár Csilla ugrott be a műsorba.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partiján! Nézd meg képgalériánkat!



Élő adásból ment a műtőbe Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110622-elo-adasbol-ment-a-mutobe-demcsak-zsuzsa.htmlBalesetet szenvedett Demcsák Zsuzsa!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110125-osszevarrtak-demcsak-zsuzsa-kezet.htmlTitokban összeházasodott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-titokban-osszehazasodott-rachel-weisz-es-daniel-craig.htmlKülföldön hódítanak az X-Faktor szépségeihttp://www.life.hu/legykepben/20110627-hollandiaban-is-sztarok-lettek-a-nyari-lanyok.htmlAlekosz volt menyasszonya a VV 5-be vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-alekosz-egykori-menyasszonya-veronika-a-valovilagban-akar-szerepelni.htmlEgyre dögösebb Janet Jacksonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110627-janet-jackson-nemetorszagban-koncertezett.htmlTetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.