Jerzyt megerőszakolták?

2011.06.30. 15:43

VV Jerzyt sokkolta egyéjszakás kalandja - már amire emlékszik belőle. Úgy tűnik, a srác régen maga mögött hagyta VV Gigit, és sok más lányt is.

Tipp! Fegyverekkel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!


,,Hét lánnyal voltam a szakításunk óta. Jelenleg nem szeretnék komoly kapcsolatot, ezek csak egyéjszakás kalandok számomra. Sem időm, sem energiám nincsen jelenleg egy komoly kapcsolatra."
- olvasható a fiú vallomása a Stop.hu-n. Legutóbb azonban zsákmány lett a vadászból: Jerzy barátaival eltöltött iszogatós estéjének másnap váratlan következményei lettek - egy hölgy, viszonzást nem várva kínálta fel magát a srácnak.

LifeNetwork

,,Az este utolsó képe, amit fel tudok idézni, hogy beszállok egy taxiba az említett hölggyel. Utána képszakadás. A következő emlékem, hogy egy vadidegen nő mellett ébredek. Egy percre sem emlékszem a vele töltött időből. Biztos vagyok benne, hogy beletettek valamit a poharamba, hiszen ilyen még nem fordult elő velem, hogy ne emlékeznék rá, kivel bújok ágyba." - vallott Jerzy a legutóbbi kalandjáról.

A villa egykori szépfiúja csütörtökön reggel a Morning show-ban Sebestyén Balázséknak is mesélt szörnyű élményéről. Elmondása szerint valóban nem emlékszik semmire az említett estével kapcsolatban, de jelenlegi életvitele mellett ez annyira meg sem lepte a Class FM műsorvezetőit, akik jót mulattak az összevissza beszélő, reggel kilenc órakor még kissé illuminált állapotban lévő Jerzyn.

 

Újabb sztárpár szakított Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110629-david-duchovny-es-tea-leoni-szakitottak.html Megtaláltuk a legszexibben kortyoló lányt!http://www.life.hu/szorakozz/20110629-volt-fesztival-0-nap-a-legek-napja.html A TV-történelem legizgatóbb dokijaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110628-a-tv-tortenelem-legizgatobb-dokijai-te-kivel-vizsgaltatnad-meg-magadat.html
VV Jerzyszexszerelemmegerőszakolásegyéjszakás kaland