Megutálták a villatársai - Fenn hordja az orrát Alekosz!

2011.07.02. 9:30

Alekosz már szinte szóba sem áll egykori játékostársaival. Nemcsak egykori ellenségei, de jóbarátai, Éva és Olivér is elfordultak a millimossá lett görögtől, aki alig tartja már a kapcsolatot a VV4 egykori lakóival.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!


A villa lakói szerint Alekosz elszállt a népszerűségtől, s nem hogy nem áll velük szóba, de már egyenesen a felső tízezerben érzi magát.

"Mélységesen csalódtunk Alekoszban" - nyilatkozta a Borsnak a ValóVilág-villa egykori nagyszájú játékosa, Baukó Éva. Szőke loboncáról ismert lány Olivérrel együtt nagyon jóban volt Alekosszal, de most, a villa falain kívül már nem tart többé ez a barátság. 

rtlklub.sajtoklub.tv
Alekosz a feleségkereső műsorában


"Amióta Alek kijött a villából, teljesen megváltozott. Ritkán beszélünk, akkor is ugyanazokat az unalmas mondatokat ismételgeti, és borzasztóan fent hordja az orrát. Teljesen más Alekoszt ismertem meg a villában, sajnálom, hogy ilyen rettenetesen elszállt" - méltatlankodott felvágott nyelvű lány, aki szerint Olivért is hanyagolja a VV4 nyertese. "Alekosz baromi sokat köszönhet Olivérnek, de ezt ő már teljesen elfelejtette. Előfordult, hogy nem hívta meg arra az érdi kerti partira, amelyre én viszont hivatalos voltam."

Alekosz azonban teljesen másképp látja Évához és Olivérhez fűződő barátságát: "Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk, így csak telefonon tartjuk mostanában a kapcsolatot. Rengeteg olyan barátom van, akivel gyakran csak évente egyszer találkozom, mégis nagyon szoros kapcsolat van köztünk. Szerintem egy barátság nem azon múlik, mennyire ápolom" - fejtette ki a Borsnak Alekosz, aki azt is elárulta, hamarosan háromnapos lakásavatót tervez, ahová Veronikát is szeretettel várja. De Veronika állítólag nem kapott meghívót...

Tipp! Tombolnak a fiatalok a VOLT fesztiválon! Nézd meg képgalériánkat!Alekosz új kedvese a lányokat is szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110701-alekosz-uj-kedvese-a-lanyokat-is-szereti.html Alekosz volt menyasszonya a VV 5-be vágyikhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-alekosz-egykori-menyasszonya-veronika-a-valovilagban-akar-szerepelni.html Tetszik neki az ötlet! Pornófilmes munkát ajánlottak Alekosznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110626-pornofilmes-munkat-ajanlott-alekosznak-kovi.html Döbbenetes titok derült ki Alekosz volt menyasszonyárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110621-alekosz-baratnojet-veronikat-lanyfuttatok-raboltak-el.html "Hűséges és jó apa leszek" - Alekosz nem fél az apaságtólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110617-huseges-es-jo-apa-leszek-alekosz-nem-fel-az.html Alekosz elkezdett költekeznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110617-alekosznak-szuksege-volt-mar-a-penzre-igy-elkezdett-koltekezni-es.html
AlekoszvalóságshowValó VilágVV4