súlyprobléma jojó-efektus Szandika fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV4 egykori plasztik cicája jojó-effektussal küzd. Szandika már számtalanszor összeomlott a kamerák előtt, amikor korábban a párbajok alkalmával visszanézte a kisfilmeket magáról.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!


RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A képernyőn keresztül a plasztikcica mindig hibát talált a testében: "Híztam!" - ordította a fogyókúrás hét végén a mérlegre állva, de amikor kijött a luxusbörtönből, belevágott egy kőkemény diétába.

"A sport, ami a legfontosabb" - mondta korábban a Blikknek Szandika, aki közel három hét alatt öt kilótól szabadult meg. Azonban karcsúságát nem tudta sokáig megtartani, az új szerelemmel ugyanis az étvágya is megjött. "Sikerült rátalálnom az igaz szerelemre, és ez sajnos az étvágyamon is meglátszik" - panaszolta a szilikonlány a Blikknek.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



Hétköznapi babonák - Így kerüld a balszerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110704-hetkoznapi-babonak-igy-keruld-a-balszerencset.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted! - A fekete démonokhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110628-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-fekete-haj.htmlÁtok ül a királyi családon? Tragédiák sora sújtotta őkethttp://www.life.hu/tested-lelked/20110701-fragediak-sorozata-monacoban.htmlKutyára cserélte férjét Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110627-kutyara-cserelte-ferjet-victoria-beckham.htmlKi a herceg menyasszonya? Végre megismerhetjük!http://www.life.hu/tested-lelked/20110701-eskuvo-monacoban-albert-herceg-menyasszonya-charlene-wittstock.htmlHiába a milliók, örök nyomor vár az RTL Klub sztárjára!http://www.life.hu/tested-lelked/20110630-hiaba-keres-milliokat-orok-nyomor-var-alekoszra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.