Vége a barátságnak? Botrányba fulladt Alekosz lakásavató bulija

2011.07.06. 9:51

Nem sikerült túl jól Alekosz lakásavatója - igaz, négy lány is szórakoztatta egyszerre a görögöt, de egykori barátja, Olivér és Éva sem mentek el a VV4 nyertesének bulijára.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!


A féktelen partiról a korábbi lakótársak közül többen is hiányoztak, köztük Alekosz országos cimborája, Olivér is - annak ellenére, hogy éppen ő volt az, aki mindig minden körülmények között kiállt eddig a görög mellett.

rtl.sajtoklub.tv


A Life.hu értesülése szerint azonban Éva és Olivér az utolsó pillanatban mondta vissza Alekosz meghívását. "Valóban kaptam egy SMS-t Évától, hogy fogászati beavatkozáson vett részt, nem érzi jól magát, így nem tud eleget tenni a meghívásomnak. Majd Olivér is felhívott, hogy neki is fogászatra kellett mennie. Sajnáltam, hogy nem jöttek el, pedig még ajándékkal is készültem nekik" - mesélte Alekino a megkeresésünkre.

Az este azonban itt még nem ért véget. Éjfél magasságában Éva állítólag felhívta Veronikát - aki szintén a lakásavatón tartózkodott -, hogy menjenek el együtt bulizni egy szabadtéri szórakozóhelyre. Alekosz ezt már nem hagyta szó nélkül. "Felhívtam Évát, aki már kissé illuminált állapotban volt, és közöltem vele, hogy nagyon örülök neki, hogy jobban van, de ha bulizni el tudott menni, akkor nálam is tiszteletét tehette volna. Mérges vagyok rá, mert az elmúlt napokban több sértő nyilatkozatot is tett rólam. Számon kértem tőle ezeket is, és végül bevallotta, hogy igazából el sem akart jönni hozzám, és véleménye szerint csakis miatta nyertem meg a ValóVilág 4 főnyereményét" - mesélt a történtekről Alek, aki hozzátette, nagyot csalódott a törtető lányban, aki véleménye szerint teljesen kifordult önmagából.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!


"Sajnálom Évát, hogy régi életének a sérelmeit és a mostani romokban heverő magánéletét mind rám akarja tolni, pedig én mindig mellette álltam, és a barátomnak tartottam őt. Azonban az utóbbi időben bármikor beszéltünk telefonon vagy találkoztunk, szinte soha nem volt magánál, és valótlan dolgokat állít rólam már egy ideje. Sajnálom, ha nem érti meg, hogy nagyon sokat dolgozok mostanában, és a saját családomra sincs időm, de én egyáltalán nem változtam meg. Viszont amit Éva művel, az már valóban tűrhetetlen a számomra" - fakadt ki Alekosz a Life.hu-nak.

Fotó: Mudra László [origo]


Éva a megkeresésünkre megerősítette, hogy valóban nem volt jelen a lakásavatón, és ő is kissé indulatosan nyilatkozott egykori legjobb barátjáról. "Kicsoda az a Nagy Alekosz? Igen, nem éreztem jól magam a buli estéjén, és ezt meg is írtam neki, hogy nem tudok menni, de később már jobban lettem. Ahhoz viszont semmi köze, hogy én kikkel és hol töltöm az estéimet. Csalódtam Alekoszban, mert mindig csak én kerestem őt, és soha nem volt rám egy perce sem. Milyen barát az ilyen! Ez az ember bolond" - fejtette ki a véleményét a villa egykori törtetője.

Riporterünknek sikerült elérnie Olivért is, aki nem volt túl bőbeszédű a történtekkel kapcsolatban. "Egy fájdalmas fogászati beavatkozáson voltam, ezért valóban nem tudtam elmenni a bulira, de ezt jeleztem is Alekosznak. Úgyis bepótoljuk majd az elmaradt bulit. A többiek nevében pedig nem szeretnék nyilatkozni" - zárta rövidre válaszát a villa egykori vagánya.Úgy tűnik, hogy a korábban eltervezett közös Olivér-Alekosz haknikból sem lett semmi. A Life.hu értesülése szerint a görög inkább a hölgyekkel és új barátnőjével, Bettyvel múlatja az idejét, és nem egykori lakótársaival jár el szórakozni. "A ValóVilág után valóban volt néhány közös fellépésünk Olivérrel, de az már régen volt. A naptárom tele van felkérésekkel, amik általában csütörtöktől vasárnapig tartanak, és mindegyik helyszínre csak egyedül szoktam menni" - mondta Alekosz.


Life.hu

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!Partiarcok és műmellű lányok a Viasat3 castingjánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110706-aranypart-es-eden-hotel-castingot-tartott-a-viasat3-egy-valami.html Etyeken forgatja új sorozatát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110705-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-etyeken-forgatja.html Partra vetett bálna a világ túloldalánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110705-partra-vetett-balna-el-salvadorban.html Harmadik babáját várja a hollywoodi szőkeség?http://www.life.hu/legykepben/20110705-reese-whiterspoon-harmadik-gyermeket-varja.html Szandika súlyproblémákkal küzd - az új szerelem az oka?http://www.life.hu/legykepben/20110705-szandika-sulyproblemakkal-kuzd.html Tündérmese Monacóban - Megnősült a herceghttp://www.life.hu/legykepben/20110704-tundermese-monacoban-megnosult-a-herceg-video.html
OlivérVV ÉvaAlekoszháborúféltékenységlakásavató