Partiarcok és műmellű lányok a Viasat3 castingján

bulizás szilikoncica valóságshow Aranypart (reality) feltűnés celeb casting Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőképük nincs, de mindent bevállalnának a Viasat3 legújabb valóságshowjának leendő szereplői, hogy celebek legyenek. Partiarcok, plasztikcicák, és nagyszájú amazonok versengtek a hírnévért az Aranypart reality castingján.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!


Etyeken forgatja új sorozatát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110705-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-etyeken-forgatja.htmlHarmadik babáját várja a hollywoodi szőkeség?http://www.life.hu/legykepben/20110705-reese-whiterspoon-harmadik-gyermeket-varja.htmlSzandika súlyproblémákkal küzd - az új szerelem az oka?http://www.life.hu/legykepben/20110705-szandika-sulyproblemakkal-kuzd.htmlVV Éva összeomlott: időzített bombaként ketyegett az éjszakában!http://www.life.hu/legykepben/20110704-panikrohamot-kapott-bauko-eva.htmlMeztelenre vetkőzött VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20110701-meztelenre-vetkozott-gigi.htmlVV Gigi: "Mindenki lapátfogúnak és lófejűnek csúfol"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110623-vv-gigi-mindenki-lapatfogunak-es-lofejunek-csufol.htmlMegutálták a villatársai - Fenn hordja az orrát Alekosz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110702-megutaltak-a-villatarsai-fenn-hordja-az-orrat-alekosz.htmlAlekosz új kedvese a lányokat is szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110701-alekosz-uj-kedvese-a-lanyokat-is-szereti.htmlÚj barátnője van Anglia legszexibb hercegének!http://www.life.hu/szeress/20110704-harry-herceg-es-florence-brudenellbruce-uj-szerelme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.