David Beckham sztárpár szülés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három fiú után végre kislánya született Victoria és David Beckhamnek.

Az énekesnőből lett divattervező, Victoria Beckham vasárnap reggel adott életet kislányának a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben. A baba körülbelül három és fél kilósan született, és a Harper Seven Beckham nevet kapta - írja a Daily Mail.

A sztárpárnak már van három fia: Brooklyn 12, Romeo nyolc, Cruz pedig hat éves. ,,Mindhárom fiú nagyon izgatottan várja a hugocskájukat. " - vallotta a pár szóvívője, Jo Milloy.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/megszuletett-a-beckham-bebi-david-kislany-spice-girl-dOAkE22io7Bugk7O
Megdőlt a rekord! 84 éve nem volt ilyen hőség!http://www.life.hu/legykepben/20110709-megdolt-a-budapesti-melegrekord.htmlIkrei születése után képtelen lefogyni a hollywoodi dívahttp://www.life.hu/legykepben/20110708-ikrei-szuletese-utan-keptelen-lefogyni-mariah-carey.htmlÉdesanyja rajtakapta a színészthttp://www.life.hu/legykepben/20110708-justin-timberlake-es-mila-kunis-a-baratsag-extrakkal-cimu-film.htmlJennifer végre megtettehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110708-jennifer-aniston-kezjegye.htmlSzexbotrányba keveredett VV Gigi!http://www.life.hu/legykepben/20110708-zsaruk-faggattak-gigit-a-szexutakrol.htmlPisztolyt fogtak a celebekrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110708-pisztolyt-fogtak-vv-zsofi-fejehez-erdohegyi-brigi-pedig-jol-el.html100 éve fedezték fel Machu Picchuthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110707-100-eve-fedeztek-fel-machu-picchut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.