modell lebukás TV2 pénz szépségkirálynő arab államok sejk Titkok Dubaj Hajdú Péter playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A körítés tökéletes, de az első út mindenkinek meghatározó élmény: új impulzusok, pálmafák, luxus, és csillogás fogadja a lányokat. Aztán jön a kellemetlenebb része a dolognak, amit összeszorított foggal lehet csak végigcsinálni.


Thinkstock
Thinkstock


VIP karszalag

Nem erőszak a disznótor - mondják, ez ugyan úgy igaz a dubaji utakra is. Nem muszáj a "könnyebb" utat választani, a modellvilágban sem. Nyilván rengetegen szeretnének érvényesülni, befutni, előkelő helyre kerülni a celebvilágban. Mert ez sikk, ez a menő. Valakinek az élete célja ismertté válni, s ezért cserébe mindent megtenne. Szó szerint mindent. Gondoljunk csak bele, hogy lesz valaki "klasszikus celeb"? (és most nem azokra a művészekre, színészekre, zenészekre gondolunk, akikre alaptalanul ráaggatják ezt a már-már gúnyos kifejezést) Egy közismert ember barátnője a semmiből, egy valóságshow-s szereplés, egy partin való villantás már jó indok lehet arra, hogy megkapja a szórakozóhelyen a VIP karszalagot, és belépést nyerjen a "tutiba".

A visszautasíthatatlan ajánlat

Azok a modellek és esetleg szimpla egyetemista lányok, akik szépségversenyeken szeretnék megmérettetni magukat, rendelkeznek némi exhibicionizmussal. Hisz tisztában vannak vele, hogy, ha előkelő helyezést érnek el, várható a férfimagazinok felkérése, és számítanak a névtelen telefonálókra is, akik visszautasíthatatlan ajánlatokról beszélnek - és nem MLM munkára gondolunk.

Thinkstock
Thinkstock

A kép csak illuszráció


Bánovics Marcsi, a 2005-ös Playmate választás versenyzője, blogjában ír arról, hogy mikor 2005-ben mentek a felkészülések a nyuszis magazin versenyére, többüknek is befutottak névtelen telefonálók ajánlatai: irány Dubai, biztosíthatod magadnak a csillogó jövőt! Ő nemet mondott, és sosem gondolkozott az utazáson, mert szerinte inkább dolgozik hóban-sárban és megpróbálja önerőből kifizetni az esetleges hiteleit, mint, hogy elmenjen dubajozni.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!


"Van az a pénz"





Thinkstock
Thinkstock


Celebek a törvény kapuja előtt

Azoknak a lányoknak is lehet, hogy volt az a pénz, akiket behívtak a Nemzeti Nyomozó Irodába tanúként. Igen, nem gyanúsítottként, hiszen a pénzért való kéjelgés, ahogy már említettük, nem büntetendő, a prostituáltak közvetítése viszont igen.

Frissen fotózott villalány, milliomostól milliomosig futkosó modell, dekoratív médiaszemélyiség, ex-szépségkirálynő, elismert aktmodell, jelenleg már tisztes családanya is meg lett vádolva, hogy dubajozott valamikor, és onnan futotta a luxusra. Hányszor mondjuk legyintve, mikor meglátjuk egy tévés magazinműsorban celebjeinket, hogy "Ja, Dubaiból a D&G ruha!" - és ez nem rosszindulat, egyszerűen nyomós okot adtak a gyanúsítgatásra. Eddig egyedül Molnár Anikó volt az, aki színt vallott: megjárta az Emírségeket, sok megaláztatásban volt része, de 25 éves elmúlt, azért őt nem "választották ki" a nagy éjszakára. Néhány napja az Éden Hotelből megismert Szandra is bevallotta: nem csak nyaralni volt Dubaiban. Ő a Tv2 magazinműsorában vallott utazásáról: látványhölgynek, hostessnek ment, nem szexmunkásnak.

Thinkstock
Thinkstock


Pletyka, botrány, szépségverseny

Hazánk egyik legismertebb aktmodelljét, Bódi Sylvit milliószor kérdezték már az ügyről, amit már nagyon un, hiszen semmi köze a dubajozáshoz. Járt már arra, ő csupán nyaralás céljából, és nem kéjelegni: de a sztereotípiák miatt évek óta pletykálnak róluk is.

A legaktuálisabb dubai-sztori A Szépségkirálynő című új műsorhoz fűződik: kiderült ugyanis, hogy nem egy versenyző megjárta már a Budapest-Dubai útvonalat. Hajdú Péter, a műsor producere kiakadt a felröppent híreken: ezért leutazott a felkészítő táborba, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és elbeszélgessen a döntős lányokkal. A TV2 még nem nyilatkozott az ügyről, egyelőre elhatárolódnak a dubai-botránytól, mivel jelenleg is tart még a nyomozás a külföldre járó lányok ügyében. Aki viszont lebukik a leendő szépségkirálynő jelöltjei közül, annak nem csak a koronája fogja bánni a történteket, hanem megfosztják a dobogós helyezésétől is. A bukott királynő a továbbiakban nem képviselheti hazánkat a külföldi világversenyeken sem.

Ez a fajta pénzszerzési lehetőség kb. 10 éve terjedt el Magyarországon. Azóta egész szép kis hálózat alakult ki, a dubajozó lányok már egy-egy kacsintásból tudják: egy csónakban eveznek. Ez az "iparág" annyira kinőtte magát, hogy már "névtelen" egyetemisták, főiskolás lányok is megkezdték a menetelést az "ígéret földjére". Megannyi magyar nő jár-kel az utcákon, óriási titkot őrizve. Megjártam Dubait...

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Csomor Csilla újból visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110712-julius-12tol-csomor-csilla-ujbol-feltunik-a-baratok-kozt-sorozatban.htmlJennifer Aniston végre beszélt a válásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110712-jennifer-aniston-beszelt-a-brad-pittel-valo-szakitasrol.htmlKisfia lett a szőke színésznőnek!http://www.life.hu/legykepben/20110711-megszult-kate-hudson.htmlMegszületett Victoria Beckham kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20110711-megszult-victoria-beckham.htmlVastag Csaba nem izzadhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110709-balaton-sound-1-nap-video.htmlVan ízlésük! Édesanyjuk extravagáns stílusát követik Gwen Stefani gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20110711-van-izlesuk-edesanyjuk-extravagans-stilusat-kovetik-gwen-stefani-gyerekei.htmlIkrei születése után képtelen lefogyni a hollywoodi dívahttp://www.life.hu/legykepben/20110708-ikrei-szuletese-utan-keptelen-lefogyni-mariah-carey.htmlSzexbotrányba keveredett VV Gigi!http://www.life.hu/legykepben/20110708-zsaruk-faggattak-gigit-a-szexutakrol.htmlKasza Tibinek fuvolázott a Királynőjelölthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110707-sarka-kata-majdnem-elsirta-magat-hajdu-peter-uj-musoranak-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.