VV Olivér lesz Ördög Nóra partnere a VV5-ben?

VV Olivér plasztikcica valóságshow Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika, és a barátait mostanában elhanyagoló görög hősszerelmes napjai meg vannak számlálva: sehol sem lesz már a rágógumis dal és az aktfotók, amikor ősztől elindul a ValóVilág ötödik szériája. Nem maradunk hát valóságshow nélkül, ismét benépesül a villa, hiszen a 2010-es széria sikeresebb volt az összes eddiginél. Az RTL klub ezért nem vacakolt, és azonnal indítja is a következő részt.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Olivér, Éva és Alekosz a VV4-ben


Több fiatallal találkoztunk, aki megjárta a castingot, és azonnal rácuppantunk a témára: milyen volt a felhozatal, hogy alakul egy ilyen válogatás. Nem csalódtunk, a hurkásnyakú, kutyaláncos, gardróbszekrény méretű férfiak és a hozzájuk remekül passzoló kacsacsőrű emlősre emlékeztető hölgyemények voltak többségben. Ez nem meglepő - főleg ez a réteg szeretné foggal-körömmel megragadni a lehetőséget, hogy bekerüljön a celebek csodálatos világába.

Akik mégsem ebből a kasztból jöttek, azoknál prózaibb az indok: azért jelentkeztek, mert túl vannak egy szakításon és felejteni szeretnének, esetleg most jöttek haza külföldről és nem találják a helyüket, vagy netán önismereti utazást tennének. Akár igaz, akár nem, sokan tényleg azt akarják kipróbálni, hogy milyen lehet alkalmazkodni az ismeretlenhez, hogyan jönnek ki saját gondolataikkal, közel fél éven át, bezárva. Az RTL Klub a VV5-be nem filozófiai hajlammal megáldott átlagembereket, sokkal inkább érdekes, extrém, bevállalós arcokat keres, ahogy eddig is. Most azonban a kérdések legnagyobb része a szexuális és szerelmi életre vonatkozott.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



"Szexeltél már hármasban? Melyik volt a legextrémebb szexuális élményed? Zavarnának a kamerák szex közben? Van párod? Megcsalnád? Megcsaltad már? Vannak biszexuális hajlamaid? Mennyi idő volt a legtöbb, amit szex nélkül töltöttél?" - voltak a leggyakoribb kérdések. Teljesen egyértelmű, a csatorna nem a humorra és a változatos szituációkra koncentrálna - inkább az erotikára hajtanak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A VV4-be nem jutott belőle túl sok: Alekosz sajnos nem teljesedett ki, Gigi és Jerzy pedig nagyon diszkréten oldották meg az együttléteket. Kérdés az, hogy inkább humoros és fordulatos reality-t néznénk-e, vagy műfiúkkal és műlányokkal benépesített kuplerájt? Tényleg ekkora szenzáció még mindig a valóságshow szex? A műsorvezetők kilétéről egyelőre nem tudni semmit, de a valóságshow-rajongók már választottak: sokan Olivért szeretnék műsorvezetőnek. El is indult már az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon a szerveződés - vajon Olivér képes lenne helyt állni Ördög Nóri mellett?

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.