Brózlik Klári színésznő Jóban Rosszban TV2 külföld távozás sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sikersorozatának alapító tagja, Brózik Klári búcsúzik a stábtól és hamarosan a nézőktől is. A Margit doktornőt megformáló színésznő és a produkció közösen döntött a távozásról.

Hat évvel ezelőtt nővérként kezdte pályafutását Káldor Margit a Csillagvirág Klinikán. A mára doktornővé előlépett közönség-kedvenc karakterrel szinte minden megtörtént. A Margitot alakító Brózik Klári és a Jóban Rosszban stábja hat év után közösen döntött úgy, hogy a doktornő története befejeződik Csillagkúton.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Nagyon hosszú együtt gondolkodás eredménye az, hogy ősszel búcsúzom a Jóban Rosszban-tól. Régóta éreztem, hogy jót tenne a változás nekem is és Margitnak is, hiszen hat év hosszú idő. Egy ideje már a megfelelő pillanatot vártuk, amikor méltón tud a karakter és én is elköszönni a nézőktől." - árulta el Brózik Klári. - "Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen nehezen esek szerelembe, de ha megtörténik, akkor nehezen is engedem el azt, ami a szívemhez közel került." - tette hozzá a színésznő.

A színésznő boldog, hogy elképesztő jutalomjátékkal zárhatja le élete egyik legfontosabb időszakát. "Boldogan zárom le az elmúlt hat évet." - vallotta be Brózik Klári. - "Szeptemberben New Yorkba utazom egy időre a barátaimhoz, nyelviskolába járok majd és pihenek. A jövőben is szeretném folytatni a munkámat a mellrák elleni harcban, segíteni a fogyatékkal élőket és az állami gondozott gyerekeket, ahogy eddig is tettem. Hogy a színészettel mikor - milyen formában foglalkozom újra, azt még nem tudom, de tervek és felkérések vannak. De ez amúgy sem egy munka, hanem életforma és szerelem. " - tette hozzá a népszerű színésznő.

Hogy pontosan hogyan távozik Margit és vajon életben marad-e a karakter, meghagyva a visszatérés lehetőségét, az ősz derekán derül ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Lakatos Márk a Balaton közepén fakad dalrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-lakatos-mark-a-balaton-kozepen-egy-hajon-erezte-jol-magat.htmlVV Olivér lesz Ördög Nóra partnere a VV5-ben?http://www.life.hu/legykepben/20110712-hamarosan-indul-a-vv5-a-valogaton-sok-a-kigyurt.htmlDubaj, avagy a mennyek poklahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110712-dubaiba-kijaro-celebek-modellek-luxus-avagy-a-mennyek-pokla.htmlCsomor Csilla újból visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110712-julius-12tol-csomor-csilla-ujbol-feltunik-a-baratok-kozt-sorozatban.htmlJennifer Aniston végre beszélt a válásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110712-jennifer-aniston-beszelt-a-brad-pittel-valo-szakitasrol.htmlVérpezsdítő fotók! Alig takarja valami a TV2 dögös szépségeit!http://www.life.hu/life/galeria/20110713-verpezsdito-fotok-furdoruhaban-pozoltak-a-szepsegkiralynojeloltek.htmlSzerencsét vagy megpróbáltatásokat hoz Beckhamék kislányának a bűvös hetes szám?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110713-a-hetes-szam-buvoleteben-harper-seven-beckham-szemelyes-horoszkopja.htmlKisfia lett a szőke színésznőnek!http://www.life.hu/legykepben/20110711-megszult-kate-hudson.htmlIkrei születése után képtelen lefogyni a hollywoodi dívahttp://www.life.hu/legykepben/20110708-ikrei-szuletese-utan-keptelen-lefogyni-mariah-carey.htmlÉdesanyja rajtakapta a színészthttp://www.life.hu/legykepben/20110708-justin-timberlake-es-mila-kunis-a-baratsag-extrakkal-cimu-film.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.