Molett hölgyek hódítanak a kifutón

Brazil divatbemutató Sao Paulo Divathét molett plusz fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a csontsovány modelleké volt a főszerep hétvégén Brazília fővárosában, Sao Pauloban.

Pluszos méretű modellek vonultak fel Brazíliában egy különleges divathét keretein belül megrendezett fürdőruha bemutatón. A siker nem maradt el, hiszen a hölgyekért mindenki odáig volt, az Acqua Rosa által tervezett kollekciókban.

AFP
AFP



Sebestyén Balázst meglepték kollégáihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110719-class-fm-sebestyen-balazst-34-szuletesnapja-alkalmabol-novak-dokovic.htmlSzabó Zsófi nem tagad tovább: valóban randizgat Mártha Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110719-szabo-zsofi-nem-tagad-tovabb-valoban-randizgat-martha-imrevel.htmlLewis Hamilton eljegyezte barátnőjét, Nicole Scherzingerthttp://www.life.hu/legykepben/20110719-lewis-hamilton-eljegyezte-baratnojet-nicole-scherzingert.htmlÍme a dal, ami legyőzheti Fluor Tomi "Mizu" slágerét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110718-kelemen-kabatban-ime-a-dal-ami-legyozheti-fluor-tomi-mizu.htmlÖvék lett Európa legnagyobb lottónyereménye! Olyan gazdagok lettek, mint Beckhamék! Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20110716-egy-skot-nyugdijas-hazaspare-lett-europa-legnagyobb-lottonyeremenye.htmlŐ Magyarország legszebb lánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110715-o-magyarorszag-legszebb-lanya.htmlAnya csak egy van - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110718-anya-csak-egy-van-muller-peter-irasa.htmlBálint Antónia: "Csak magamra számíthatok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110717-balint-antonia-csak-magamra-szamithatok-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.