Botrány! Lehallgatták a sármos színész telefonbeszélgetéseit

lehallgatás Hugh Grant színész hollywoodi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant, aki maga is sokszor állt a média kereszttüzében, most megelégelte, és hadjáratot indított az angol bulvársajtó ellen.

A brit filmsztárnál ott telt be a pohár, hogy kiderült lehallgatták privát telefonbeszélgetéseit. A színész a CNN-nek adott nyilatkozatában arra buzdítja az olvasókat és a hirdetőket, hogy bojkottálják a Murdock nevével fémjelzett bulvármédiát. A News of the World című napilapról nemrégiben kiderült, hogy riporterei privát telefonokat hallgattak le a szenzáció érdekében. Az újságot a botrány kirobbanása után nem sokkal megszüntették.

AFP
AFP

"Az emberek a pénztárcájukkal szavazhatnak - egyszerűen ne vegyék meg ezeket a lapokat!" - ajánlotta Grant. "A hirdetők pedig nézzenek a tükörbe és kérdezzék meg maguktól, hogy tényleg szeretnének-e ilyen lapokban hirdetni" - folytatta a sztár.

A hirdetők fel is tették maguknak ezt a kérdést, és már többen felmondták a betervezett kampányokat jó néhány bulvár lapban. Hugh Grant egyébként teljesen véletlenül értesült a lehallgatásokról. Egyszer összefutott a News of the World egyik volt szerkesztőjével, aki azzal hencegett neki, hogy már őt is volt szerencséje lehallgatni telefonon. Grant ezt nem hagyta annyiban és később meglátogatta doveri kocsmájában az egykori szerkesztőt, ám akkor már rögzítette a beszélgetésüket, amiből íródott egy újságcikk, és így pattant ki a botrány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.