46 éves a Guns N' Roses egykori gitárosa

Slash Velvet Revolver bulizás Guns N Roses alkohol gitáros drogozás családapa szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saul Hudson, vagy ismertebb nevén Slash július 23-án ünnepli születésnapját.

A brit-amerikai gitáros a Guns N' Roses tagjaként szerzett hírnevet magának még a nyolcvanas évek közepén. 1996 után szóló karrierbe kezdett, és Slash's Snakepit néven folytatta páyafutását. Szinte nincs olyan énekes, vagy sztár, akivel ne zenélt volna együtt a mindig különleges cilindert viselő gitáros. 2003-ban hozta létre Velvet Revolver nevű együttesét.

AFP
AFP


2005-ben az Esquire magazin a Legjobb Gitárosnak választotta. A rockhírességek sétányán 2007 januárjában örökítették meg a keze nyomát. A 100 Legnagyobb Rock Gitárszóló listáján Slash a Guns N' Roses Sweet Child O' Mine dalában játszott gitárszólójával a 15. helyig jutott. A Time magazin 2009 augusztusában Jimi Hendrix után minden idők második legjobb gitárosnak választotta.

Az egykori drog és alkoholmámorban eltöltött éjszakák azonban már a múlté, hiszen a világ egyik legjobb gitárosa megkomolyodott, házasságot kötött Perla Hudsonnal és családot alapított. Slash két kisfiú, London és Cash édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.