Tóth Gabi fáradtság pihenés összeomlás stressz Megasztár énekesnő Tóth Vera kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint hazánk egyik legsikeresebb énekesnője a napokban összeomlott, és egy klinikán kezelik. Vera a róla felröppent hír hallatán üzenetet tett közzé aggódó barátainak egy közösségi portálon.

Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy a Megasztár egykori győztese régóta súlyproblémákkal küzd, és mivel a szerelem is elkerülte őt már egy ideje, így alkalmanként állítólag a pohár fenekére nézett.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Tóth Vera néhány héttel ezelőtt őszintén vallott Szily Nórának a Life.hu-n, hogy valóban nincs minden rendben körülötte, és történtek fájó dolgok vele az elmúlt időszakban, amit, vagy amiket még mindig nem tudott teljesen feldolgozni. "Volt egy félév az életemben, amikor "két hegycsúcs között voltam" - még mindig ott vagyok, de már a lejtőn fölfelé gyalogolok. 3 és fél évnyi egyedüllét után azt hittem, hogy most már tényleg jön egy kapcsolat, ami igazi. Reménykedtem valamiben, de nem jött össze. És mentem a lejtőn lefelé. Nyalogattam a sebeimet, azzal voltam elfoglalva, hogy biztos én vagyok az oka, aztán a világot okoltam. Novemberben megismerkedtem valakivel, aki nagyon rajongott értem. Azt a figyelmet már régóta nem kaptam meg férfitól, amit tőle. Nagyon hamar össze is jöttünk. Úgy éreztem, hogy ami jó, azt miért kellene fékezni? Eltelt másfél hónap nagy boldogságban, aztán jött a feketeleves. Kicsit nehéz erről beszélni, illetve inkább ciki. Teljesen letiporta a nőiességemet. Hogy semmit nem csinálok jól. Állandóan behúztam a hasamat, olyanokat ettem, amiket a nyuszik meg a madarak. Óriásiak voltak az elvárások, de semmit nem kaptam cserébe. Rossz volt, hogy énekelek, hogy korán kelek, későn érek haza, és egy idő után magam is elhittem, hogy rossz vagyok. Győzködtem magam, hogy biztos jó lesz, adok neki időt, de mindig csak rosszabb lett. Rá kellett döbbennem, hogy iszonyúan csúnyán és aljas módon kihasznált. Egy gyönyörű férfi volt. Kaptam egy sokat érő külsőt és egy nullát érő belsőt. Egy vázát - üresen." - mesélt legutóbbi csalódásáról az énekesnő.


Barátai szerint nem csak az állandó súlyproblémák, hanem ez a csalódás, és a rengeteg munka is hozzájárult Vera labilis lelkiállapotához, és a mostani kényszerpihenőhöz. Ő is érezte már, hogy szakember segítségére szorul, így a családjával megbeszélve mindent, befeküdt egy rehabilitációs intézetbe. Arról, hogyan jutott egy vidám és élettel teli fiatal énekesnő idáig, bővebben mesélt az énekesnő huga Tóth Gabi az RTL Klub Fókusz műsorában.











Tóth Vera: "Teljesen letiporta a nőiességemet" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110506-toth-vera-teljesen-letiporta-a-noiessegemet-szily-nora-interjuja.htmlGombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.htmlPuskás Peti feladja itthoni karrierjét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-puskas-peti-londonban-folytatna-eletet-feladna-itthoni-karrierjet.htmlDenise Richards megmutatta néhány hetes örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20110721-denise-richards-megmutatta-nehany-hetes-orokbefogadott-kislanyat.htmlPrince is fellép a Szigeten!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20110721-prince-is-fellep-a-fesztival-nulladik-napjan.htmlMár a neve is biztos! Íme, az első felvételek Majka és Dundika kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110720-mar-a-neve-is-biztos-ime-az-elso-felvetelek-majka.htmlHatalmas változások várnak Sebestyén Balázsra - Számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110718-szammisztikai-elemzes-sebestyen-balazs-szuletesnapos.htmlHa nem vagy szép, senki vagy! - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110721-racz-zsuzsa-ha-nem-vagy-szep-nem-vagy-senki-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.