Jennifer Lopez a szingli szülinapos

ikrek válás világsztár Marc Anthony szerelem New York videóklip karrier Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes énekesnő július 24-én ünnepli 42. születésnapját. A mai napon immár egyedülálló édesanyaként fújhatja el tortáján a gyertyákat, ugyanis nemrégiben jelentették be Marc Anthony énekessel, hogy elválnak egymástól.

Jennifer Lopez New York Bronx kerületében született, azon belül is Castle Hillben. Szülei Puerto Ricó-i származásúak. Gyerekkora óta énekesnő és táncos szeretett volna lenni, és ezért mindent meg is tett, hogy álmait valóra váltsa.

AFP
AFP

19 évesen 1988-ban beiratkozott egy New York-i tánciskolába. Akkoriban Manhattani klubokba járt fellépni, ezzel kereste kenyerét. Később elkezdett szereplőválogatásokra járni, míg egyszer felfigyeltek tánctudására, így megkapta az egyik mellékszerepet az In Living Color című amerikai vígjátéksorozatban 1991-ben. Láthattuk Mc Hammer U Can't Touch This című 1987-es videoklipjében táncolni, de Jennifernek az áttörést Janet Jackson egyik videoklipje hozta meg, mikor szerepet kapott az 1993-as That's the Way Love Goesban, majd az ezt követő világ körüli turnén is ott táncolhatott Michael Jackson hugicája mellett.

Jennifer énekesi karrierje 1998-ban kezdődött, amikor szerződést kapott az egyik legnagyobb lemezkiadó cégtől. Ezután olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Fat Joe, P. Diddy, vagy Nas. Később maga J.Lo lett saját albumainak producere, mint ahogy a nemrég megjelent LOVE? című lemezének is. Az éneklés mellett színészi pályafutása is szépen alakult, hiszen több filmben is szerepet kapott Jack Nicholson, Richard Gere, Wesley Snipes, vagy éppen Susan Sarandon partnereként. Eddigi karrierje során már többször jelölték Grammy illetve Golden Globe-díjra is.



J.Lo a jóképű férfiakat sem vetette meg soha. Több hollywoodi híresség megfordult már az ágyában, míg nem Ben Affleckkel való szakítása után 1994-ben összejött régi szerelmével Marc Anthonyval. A sztárpár nem sokkal később össze is házasodott, majd 2008-ban megszülettek ikreik, Emme és Max. Jennifer és Marc néhány hete jelentette be, hogy szakítanak, és elválnak egymástól. Lopez legújabb videójának forgatásán állítólag összeszűrte a levet a szexi modellel, aki partnereként közreműködött a klipben, és benfentesek szerint már a forgatáson izzott köztük a levegő.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.