Amy Winehouse-t gyászolja az egész világ

halál drog alkohol London énekesnő zarándokhely lakás Grammy-díjas Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombaton tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő egykori lakhelye zarándokhellyé vált Londonban. Halálának pontos okáról azonban még mindig nincs hír: meg nem erősített információk szerint Amy szombaton reggel 10 óráig ivott, miután aludni ment. Délután fél 4 magasságában találtak rá élettelen testére saját ágyában.

Jennifer Aniston lakást vadászik szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20110725-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazat-vesznek.htmlAmy Winehouse egyedül halt meg az ágyábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-meghalt-amy-winehouse-londoni-otthonaban-talaltak-ra.htmlTóth Vera üzent az érte aggódó barátainakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110723-toth-vera-nem-omlott-ossze-csak-kimerult-de-mar.htmlGombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.htmlA megfelelési vágy hajszolta halálba Amy Winehouse-thttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110725-amy-winehouse-halala-szammisztikai-elemzese.html87 éves korában meghalt az első Bond-lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110725-elhunyt-az-elso-bondlany.htmlR. Kellyt sürgősen meg kellett operálnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-r-kellyt-surgosen-meg-kellett-operalni.htmlSztárok, akik hibátlanul viselik a ráncaikathttp://www.life.hu/szepulj/20110722-sztarok-akik-nem-oregszenek.htmlPuskás Peti feladja itthoni karrierjét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-puskas-peti-londonban-folytatna-eletet-feladna-itthoni-karrierjet.htmlVV5: Beépített emberekkel próbálkozik az RTL Klub?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110721-mediaban-dolgozo-beepitett-embereket-toboroz-a-valovilag-5be-az-rtl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.