Putyin meztelen lányokkal mosatja kocsiját

kampány meztelen miniszterelnök Putyin lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Putyin hadserege" Moszkva belvárosában vonult fel, hogy letépje magáról a ruhát - lehet, hogy ez elsőre kicsit furcsán hangzik, de ha eláruljuk, hogy fiatal, szexi lányokról van szó, akik Putyinra szavaznának, akkor mindjárt másképp hangzik a dolog, ugye?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=smIVgrRE1ssARrB0
Peller Mariann lesz az új valóságshow háziasszonyahttp://www.life.hu/legykepben/20110727-peller-mariann-lesz-az-uj-valosagshow-haziasszonya.htmlVilágsztárokkal forgatják a következő magyar romantikus filmethttp://www.life.hu/legykepben/20110727-vilagsztarok-szerepelnek-az-sos-love-cimu-filmben.htmlÁrpa Attila levetkőzikhttp://www.life.hu/legykepben/20110727-arpa-attila-levetkozik.htmlÖngyilkos lett az énekesnő? A rendőrség le is zárta a nyomozásthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110726-ongyilkos-lett-amy-winehouse-a-rendorseg-le-is-zarta-a.htmlMegszületett a TV2 műsorvezetőjének második gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20110726-megszuletett-a-musorvezeto-vaczi-gergely-masodik-gyermeke.htmlMolesztálták a népszerű énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20110726-mary-j-blidge-enekesno-alkoholista-volt-es-molesztaltak-gyermekkoraban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.