Hamis információk terjednek a neten Janicsák Vecáról

műtét orrsövény Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik napilap azt állítja, hamarosan kés alá fekszik Janicsák Veca. Az énekesnő azonban cáfolja a híreszteléseket.

Janicsák Veca megműtteti orrsövényferdülését - írta egy hazai pletykalap. A hír azonban hamisnak bizonyult, Vecának ugyanis esze ágában sincs kés alá feküdni, ezt pedig nővére és egyben menedzsere, Regina mondta el a Life.hu-nak: ,,Szó sincs semmiféle műtétről. Ez az egész csak kacsa, Veca nem műtteti meg magát. Tény, hogy van egy kis orrsövényferdülése, de ezzel majdnem minden második ember szenved." - mondta Regina a Life.hu-nak.

Fotó: Mudra László
Fotó: Mudra László

Janicsák Veca az X-Faktor legjobb női előadója lett 2010-ben, és bár az egyik mentor, Keresztes Ildikó is említette a fiatal lány orrsövény problémáját, Veca ennek ellenére sem fekszik be a közeljövőben a műtétre. Pénteken az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon az énekesnő is megerősítette, szó sincs semmiféle műtétről: ,,Gyerekek, semmiféle műtétem nem lesz!!! És nem is nyilatkoztam ezzel kapcsolatban!!! Ne higyjétek el. Puszi : Veca"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.