Alekosz büdös volt és parfümöt lopott a villában?

szag VV Alekosz parfüm VV Olivér Való Világ 4 illat trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere utánajárt, hogy mi az idei nyár legtrendibb illata, és azt hova kell fújnunk, ha hódítani szeretnénk. VV Olivér pedig elárulta, hogy ki volt büdös a ValóVilág 4 sztárjai közül.

Tipp! Bikiniben ünnepelték a celebek Bódi Sylvit! Nézd meg képgalériánkat!


Ilyen volt Reese Whiterspoon romantikus nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20110801-reese-whiterspoon-es-jim-toth-olasztorszagban-toltotte-a-mezesheteket.htmlÚjból Bódi Sylvire hajt Kedves Ferenc?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110729-bodi-sylvit-szerelmi-eleterol-es-a-dubajozasrol-faggatuk.htmlVV Évát fojtogatták?http://www.life.hu/legykepben/20110729-vv-evat-fojtogattak.htmlAlekosz mindenkit meglepett: nem tagadja másságát?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110729-alekosz-nem-cafolja-a-homoszexualitasarol-felroppent-hireszteleseket-amelyet-vv-beci.htmlFluor Tomi: "Mindig is szerettem kifordítani a világot magából"http://www.life.hu/sztarszerzok/20110729-fluor-tomi-mindig-is-szerettem-kiforditani-a-vilagot-magabol-.htmlSzexlecke Stingéktől - Ezt tanulhatod tőlük!http://www.life.hu/szeress/szex/20110729-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-elnek-stingek-hazas-eletet.htmlMáris üzletet csinálnak Amy halálából?http://www.life.hu/legytrendi/20110727-fred-perry-amy-winehouse-kollekcioja.htmlCsak kevesen tudták! Amy Winehouse egy kislányt hagyott hátrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110731-csak-kevesen-tudtak-amy-winehouse-egy-kislanyt-hagyott-hatra.htmlVégre reagált a pletykákra! Ezért tűnt el valójában Tóth Verahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110731-kimerultem-en-is-ember-vagyok-megszolalt-toth-vera.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.