Ilyen volt a szépség romantikus nászútja

Jim Toth nászút Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Whiterspoon és Jim Toth boldogabbak már nem is lehetnének - a hét végén Olaszországgal koronázták meg romantikus nászútjukat.

Reese és Jim Olaszországban folytatták a romantikus európai körútjukat. A szerelmesek Positanóban időztek a hét végén - a pár egy barátja a következőket mesélte a US Magazinnak: "Egy mesés, tengerre néző szobát kaptak. Igazán romantikus volt minden - ezért a nászútjuk tökéletesen sikerült, és nagyon jól érezték magukat."

Northfoto
Northfoto

A pár a La Caravella étteremben kóstolt néhány olasz fogást, és úgy viselkedett, mint bármely más friss nászutas: Reese és Jim kézen fogva járkáltak, és le sem vették a másikról a szemüket. Csókolóztak, csodásan érezték magukat. Végül meglátogatták az egyik, Hillary Swank színésznő által javasolt éttermet Brunóban, ahol tésztát és grillezett halat ettek és közben borozgattak. "Könnyen megállapítottam, hogy friss szerelmesekről van szó, mert le sem vették a szemüket egymásról, és végig simogatták egymást - nagyon romantikus és édes volt látni őket. Látszott, hogy nagyon szeretik egymást" - vallotta a hely tulajdonosa, Ornella Amitrano.

Whiterspoon és Jim idén márciusban házasodtak össze. A lagzi után Belize-ben töltöttek néhány napot a színésznő gyermekeivel, de most már csak kettesben utaztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.