Franciaország miniszterelnök Jacques Chirac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jacques Chirac francia miniszterelnöknek igazán remek napja volt - egy ifjú hölgytől kapott egy cuppanós puszit... 

A miniszterelnök a festői Saint-Tropez tengerpartján, a népszerű Le Senequier kávézó teraszán ücsörgött, amikor egy kislány úgy érezte, puszit kell adnia a férfianak - a vezető pedig miért is ne hagyta volna.

AFP
AFP

Sárfoci Kínábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110812-sarcsata-kinaban.htmlSzülinapos a Macskanőhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110812-szulinapos-a-macskano.htmlEgy hete tartanak a brit zavargásokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110812-egy-hete-tartanak-a-brit-zavargasok.htmlEgyütt mutatkoztak a Jackson csemetékhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110809-egyutt-a-jacksoncsemetek.htmlSzülinapos a spanyol szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110809-szulinapos-antonio-banderas.htmlÉn és a szörfömhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110809-robert-pattinsont-dijaztak-a-teen-choice-awards-dijatadon.htmlMeghökkentő látvány Moszkvábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110808-meghokkento-latvany-moszkvaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.