VV Bécihez dől a pénz, és összeköltözik szerelmével

fashion week Leányfalu párkapcsolat falu pénz Való Világ 4 összeköltözés valóságshow Alekosz rapper VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Bécinek, azaz művésznevén Young G-nek bejött az élet: a ValóVilág4 főnyereményéről ugyan alaposan lecsúszott, de az Alekosz árnyékában szerzett hírnevét ügyesen kihasználva robog vele a szekér.


Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs


"Igyekszem a saját talpamon megállni, ami nem könnyű feladat, ráadásul még azt sem tudjuk, hogy mi lesz velünk, ha beindul a VV következő szériája. Néha már érzem, hogy kicsit többet kéne pihenni, ilyen tempóban ugyanis nagyobbak a hibalehetőségeim" - ismerte be Béci, aki ügyesen mentette át magát a valóságshow világából a popbizniszbe. "Eddig bejöttek a számításaim, sőt túlszárnyaltam saját magamat, ugyanis hihetetlen nézettséget produkált az első videóm: már kétmillió letöltés fölött járok. A sikeren felbuzdulva pár héten belül szeretném legyártani a másodikat is, de egyelőre még nem tudom, hogy egy szóló számomhoz vagy a Dükivel közös dalomhoz készüljön. Szeretnék egy lájtosabb vonalat is megmutatni azokból az irányzatokból, amit képviselek. Ha végre elkészül az első albumom, - amit már sokan várnak-, onnantól élőzenekaros felállásban is gondolkodok" - terítette ki kártyáit a Life.hu-nak Rácz Béla.

Köztudott, hogy a zenészek a lemezeladásból képtelenek megélni, ezért a haknik mellett egy saját ruhakollekció piacra dobása is komoly bevételi forrás. Ez külföldön már bevált módszer, és ezzel Béci is tisztában van, ezért a rajongói a fellépések után már nem csak autogramért, hanem pólókért is lökdöshetik egymást. "A saját márkám fellendítésén is dolgozom ezerrel, és már tervezem az őszi kollekciómat. Szeretnék nadrágot, karkötőt és egyéb terméket is a piacra dobni, és ezzel divatot is tudunk teremteni - mesélt terveiről Béci, aki heteken belül kirepül a családi fészekből.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Pont a napokban kezdjük el felújítani Adrienn lakásféleségét Angyalföldön. Egy huszonöt négyzetméteres kis lakról beszélünk, ahová új nyílászárók kellenek, illetve egy galériát kell még kiépíteni. Nem fogunk nagy dolgokba belemenni, így három-négy hét múlva már ott élhetünk. Így is minden nap együtt vagyunk, de ez lesz az első külön kis otthonunk. Nagyon szeretek Leányfalun élni, de a felpörgött életem miatt sokkal célszerűbb a fővárosban lakni, mivel az utazás rengeteg időt elvesz. Adriennel pedig imádjuk egymást, sose volt ilyen jó a kapcsolatunk. Mindenben egymás mellett állunk, most az összeköltözés a fő projekt, a többi komoly dolog még várat magára" - terelte el Béci a magánéletére vonatkozó többi kérdést.

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.