John Travolta apaság Kelly Preston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta 2010 végén lett ismét apa: ekkor szülte meg felesége, Kelly Preston a kis Benjamint. A baba lassan egyéves lesz - és a megszólalásig hasonlít édesapjára!

John Travolta, Kelly Preston, a kis Benjamin és a tizenegy éves Ella egy igazi, boldog családnak tűnnek - a baba hatalmas szemeivel és szögletes arcával tiszta apja.


Northfoto
Northfoto

Travolta karrierje azonban már cseppet sem olyan kiegyensúlyozott, mint a magánélete. Filmjei sorra nagyokat buknak, ráadásul már nem kérnek belőle, mint az ausztrál Qantas légitársaság tiszteletbeli pilótája - helyette egy olyan igazi hőst választottak, aki tavaly majdnem ötszáz ember életét mentette meg, mert egy hajtómű meghibásodott - ez pedig tragédiába is torkollhatott volna...

Madonna leányiskolája nem épül meg Malawibanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110818-madonna-iskolaja-nem-epul-meg-malawiban-kerik-vissza-foldjuket.htmlKeményen küzdő paripákhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110817-kemenyen-kuzdo-paripak.htmlMadonnát ismét egy fiatal fiú kényeztetihttp://www.life.hu/legykepben/20110817-madonna-es-brahim-zaibat-jarnak.htmlVV Bécihez dől a pénz, és összeköltözik szerelmévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110817-vv-becihez-dol-a-penz-de-meg-mindig-leanyfalun-lakik.htmlSzülinaposak a színészóriásokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110817-szulinaposak-a-szineszoriasok.htmlKelemen Anna elhízott, amióta leszokott a kokainrólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110816-reszegen-mulatozo-vip-celebek-a-szigeten-es-kelemen-anna-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.