Siófok reality show bulizás Horváth Éva Aranypart (reality) ivászat Viasat 3 Éden Hotel dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a várva várt nap és megérkezett az Aranypart is: a magyar Jersey Shore, kishazánk balatoni bunkó-showja, izom és műhajillesztés-szagú tragikomédiája.

Viasat3
Viasat3


Kolumbiából Siófokra

Persze nagyon menő egy társaságban azzal vakítani a népet, hogy nem tudom ki az az Éden Szandra, de még tutibb tudni róla és jól megbeszélni az előző napi szennyet. Mert a trash reality igenis szórakoztathat, hiszen annyira primitív, és proletár, hogy már szerethető. Ez olyan, mint egy bulldog: annyira csúnya, hogy már szép. Vártuk már nagyon a Viasat 3 saját gyártású reality-jét: az Éden Hotelt is végig csápoltunk, sőt: jó lesz most is Aranypart partykat tartani, ami olyan, mint anno a Dallasos: végy egy pohár innivalót, és akkor kortyolj, mikor a tévében is: garantált a másnap.
Annyit már elöljáróban tudtunk, hogy a főleg 20-as éveik elején járó fiatalokat verbuváltak össze. Azt is, hogy Szandra, Niki, Levi és Pesta az Édenből lesznek a csapat "profijai". Az is kiszivárgott, hogy Szandra alias Pókmajom első nap után távozott, mivel nem akart dolgozni. De nem tudtuk milyen lesz az Aranypart, hol játszódik majd, milyen lesz a maradék öt szereplő. Belekezdtek rendesen: csak úgy cikáztak az aranyköpések. Egy dologgal nem vagyunk kibékülve: az pedig a kurta műsoridő.

Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!


Ház a tónál





Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál


Régi bútordarabok: Niki, Szandra, Levi, Pista

A két jóbarátnőről tudjuk milyenek: Niki pár whiskey-cola után a szobanövénnyel is pettingelne, Szandra jele az óvodában pedig biztos karikás ostor volt. Nagyon egymásra találtak a csajok: egyenhaj, egyencickó, egyen-nyafogás.
Levi, a drága Levi! Édenes kedvencünkről is tudni kell, hogy nem veti meg az alkoholt, csak hajnal 3 felé veti ki a szervezete azt. Jelenleg párkapcsolatban él, gyönyörű félvér barátnője, Sarah várja haza, de ő bevállal mindent, állítása szerint könnyen szerelmes lesz. Ebben az első részben már láthattunk tőle egy ágyékbillegető násztáncot is.
István, Pesta, a másik ragyogó forma. Ő akarta Kolumbiában kicsipkézni Horváth Éva farpofáit, ő az igazmondó juhász, aki nem kertel, csak mondja, a többiek pedig hüledeznek szofisztikált beszólásain.

Az újoncok: Ada, Beki, Meli, Ádám, Gábor

Az újak közül Ada, a kerekfenekű atlétalány, már rástartolt Levire, de mivel Beki "úgy nézett rá, hogy ne nyomuljon, mert a srácnak csaja van", inkább letett a jászkarajenői Beckhamről. (aztán Beki ment rá a szöszke labdazsonglőrre, ejnye!) Egyébként egész helyes kislánynak tűnik, meglepően natúr: se egy alientetkó, se egy 700 köbcentis cici. Lehet pont "ártatlan" kinézetével fog tarolni?

Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál

Beki 27 éves, nem is tudjuk, mit keres a kiscsibékkel. Van egy nyuszija, Pörkölt, aki azonnali konfliktusforrás lett: Szandra ugyanis inkább elviselne egy csivavát, minthogy egy büdös nyúllal lakjon. Édes ez a lány, mindig tudtuk. Szóval Bekinek tetszik Levi, hogyne tetszene: a focilaci simán kiplakátolta az Édenes molinóval a szobáját.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)




Gábor tűnik eddig a leggyengébb láncszemnek: nem nagyon villantott az első adásban, persze várjuk ki a végét, lehet, hogy az alamuszi nyuszi nagyot fog ugrani? Egy biztos: szeret harcos pózt felvenni, ha fényképezik. Ez elég mínusz.

Meli, lehet el lett írva, s igaziból Melli feltűnő jelenség. Elmondása szerint édességfüggő, ha nem kapja meg az adagját, kiakad. Márpedig az Aranypart játékosainak csak az első pár napra tankolták fel a hűtőt: utána a megkeresett pénzből kell majd gazdálkodniuk. Mi lesz, ha elfogy a mogyorókrém? Palotaforradalom?

Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál


"Dolgozzanak a szegények!"

Az első epizód leginkább a beköltözésről, a jacuzzi bevételéről, Levi otthonmaradt barátnőjéről, az utcára dobott boxeréről szólt. Na és persze arról, hogy Szandra és Niki akkora dámák, hogy ők nem viselik el a visítozást: a többiek kint dajdajoztak a jacuzziban, de az Édenes libák ezt nehezményezték, s inkább elindultak shoppingolni. A gond csak annyi volt, hogy a leendő főnöküktől kapott előleg egyharmadát elverték ruhákra. A kis akció vélhetően még nagy port fog kavarni. Illetve a himlős arcú Szandra is (lehet allergiás szegény Pörkölt nyuszira?) , hiszen megmondta: "Dolgozzanak a szegények!" - ő nem fog pultozni, hogyisne! A keddi adásból kiderül majd, sikerült-e rávenni a dölyfös hosszúkarút, hogy maradjon, illetve ki fogja őket megfejelni a pénz elherdálása miatt? Mert itt verekedés is lehet: a szabályzat nem tiltja, s egy igazi Jersey Shore epizódban is volt legalább egy köpködés.


Viasat3
Viasat3

Mindenesetre várjuk, mit hoznak az elkövetkezendő hetek, mennyire tudják butára készíteni az adást, és tele lesz-e olyan csavarokkal és szuper ötletekkel, mint az Éden Hotel? Vagy csak ledarálják gyorsan, mint anno a befuccsolt Bajkeverőket?

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!




Kate Winslet és gyermekei majdnem bennégtek egy nyaralóbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-kate-winslet-es-gyermekei-egy-ego-hazbol-menekultek-ki-karibi.htmlTitokban írt könyvet magáról Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-vv4-titokban-irt-konyvet-magarol-alekosz-miutan-visszanezte-magarol-a.htmlÉden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.htmlÚjból együtt van feleségével a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-ujbol-egyutt-van-felesegevel-a-baratok-kozt-sztarja-nagy.htmlSteiner Kristóf: Az élősködő félelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110822-steiner-kristof-az-eloskodo-felelem.htmlNémeth Kristóf: "Eléggé megborult az önbizalmam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110819-nemeth-kristof-mar-nem-lephetek-vissza-szily-nora-interjuja.htmlHarmadik gyermekét várja a hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110823-harmadik-gyermeket-varja-jennifer-garner.htmlKórházba szállították Bonóthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110822-szivpanaszokkal-szallitottak-korhazba-a-u2-frontemberet-monacoban.htmlMegviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.