Bicskey Zsófia veszi át Szorcsik H. Viki szerepét Csillagkúton

színésznő Jóban Rosszban TV2 veszélyeztetett terhesség lecserélés Bicskey Zsófi terhes Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bicskey Zsófiát választották a Jóban Rosszban alkotói Bencsik Bea szerepére. Gyorsan kellett meghozni a döntést, mert Szorcsik H. Vikiről kiderült, hogy veszélyeztetett terhes.




forrás: TV2
forrás: TV2


"Néhány hete volt a válogatás, és fogalmam sem volt, hogy új karakter kerül be a sorozatba, vagy egy régit cserélnek le." - mondta a Life.hu-nak Zsófia, aki új kihívás elé néz azzal, hogy minden napja forgatásokkal és szereptanulásokkal telik majd a jövőben. "Sokat gondolkodtam, hogy belefér-e az időmbe az új feladat, de amikor felhívtak, hogy engem választottak, azonnal igent mondtam" - tette hozzá a színésznő, akinek a későbbiekben az az álma, hogy létrehozzon egy saját kis csapatot, ami társulatként működve összegyűjtené az általa tehetségesnek talált fiatal pályatársait.

A friss szereplőt a nézők valószínűleg sokáig fogják hasonlítgatni Szorcsik H. Vikihez, azonban ez őt a legkevésbé sem zavarja. "Be akarom lopni magam a nézők szívébe, de úgy, hogy másképp fogom alakítani Bea karakterét, mint az elődöm. Biztosan máshogy fogom megélni a történéseket, mint azt Viki tette" - magyarázta Zsófia, akit nagyon pozitívan, igazi családként fogadtak új munkatársai.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.