Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranyparton

vásárlás balhé reality show szex munka féltékenység Aranypart (reality) Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig az elvárásoknak megfelelően döcög a héten elindult reality, az Aranypart. Kamu szagú sztorikkal és megrendezett szituációkkal csalogatja a képernyő elé a nézőket a Viasat3?

Viasat3/Nánási Pál
Viasat3/Nánási Pál

Jaj.stop.Levi.stop.

Scripted reality show - annyit tesz, hogy a valóságshow szituációi előre megírtak, és azokat vagy ügyesen, vagy esetlenül hozzák a beválogatott szereplők. Az Aranypartos srácok egyelőre ügyetlenkednek, nem is kicsit. Olybá tűnt a harmadik epizód, mintha a Barátok közt legelső részét láttuk volna: "Jaj. Stop. Levi. Stop. Csináljunk tetkót. Stop." Még a reality-szűzeknek is feltűnik: kamu. Amíg az Édenben profi volt a szereplőválogatás, addig itt elkövettek néhány szarvashibát. Mr. Nyíregyháza személyiségfejlődése például feltűnt valakinek? Az Éden tapló kissrácából egyszerre mélyérzésű, empatikus és szofisztikált fiatalember lett, aki késsel-villával eszik, és kijavítja, hogy a törülköző bizony törölköző! Nosza, egy fél év elég ehhez? Vagy az Éden Hotelben a suttyóság volt neki megírva, és most hozza igazi önmagát? Vagy Pista az aduász, a messziről jött modell, aki az adás után rohan a SOTE gólyatáborába? Érdekes.

Viasat3
Viasat3

3000 forintból jóllakhat 8 ember

Szandra, a nagyszájú hosszúkarú hazament: színpadias mozdulatokkal pakolt be bőröndjébe, hiszen ő kerek-perec megmondta: nem dolgozik, dolgozzanak a szegények, ő nincs rászorulva, sosem volt. Egy ország lett irigy a nagyarcú feketére, vagy szuper helyzetjelentés volt ez az aranyásókról? Egy a lényeg, lelépett: pedig Ada olyan "szépen" kérlelte, hogy maradjon. Az is lehet, hogy egy transzparensre volt felírva a szövege, amit a kameraman tartott. Arany Málnát neki!
Az atletikus 20 éves második villanása a vásárlás előtt volt: 3000 forintból szerette volna megoldani nyolcuk élelmezését. Vajon volt már boltban ez a lány? Többen ráförmedtek, hüledeztek, le-Szandrázták, hogy önkényuraskodik. Nikinek pedig kell a három doboz cigi, mert rém ideges, hogy csak egy mellműtét utáni szorítómelltartót hozott, ami fehér, és kellene egy fekete is. A vásárlást megelőzően a dúskeblű Meli elpakolta a cicifixbe a húszezer forintot, hogy majd egy leleményes férfiú kihúzza azt: Ádám megtette, kivette, nagyon jó móka volt. Még ilyet Meli, évekig fogjuk emlegetni ezt a poént.

Viasat3
Viasat3

1 kiló paradicsom és két tetoválás

Levi és Beki, akiket már odabent összeboronáltak, elmentek vásárolni, amíg a csapat kakukktojása, Gábor már munkába állt, és sepregetett egy jót. Közértből kellett paradicsom, öntet és Melinek vaníliapuding, amiből csak a paradicsomválogatást csodálhattuk meg, pudingot nem kap Meli, mert Levi nem szereti őt. Eztán a fiatalok fülbevalót vásároltak, megnyakaltak fél üveg whiskey-t, és egy tetováló szalon felé vették az irányt. Frappáns kis csillagtetkót varrattak: a focista zöld belsővel, Beki pedig pirossal, pénz nem számított, mondván, nehogy már hazavigyék a maradékot. Nem lett különösebb perpatvar Szandra és Niki shoppingjából sem: azért egy rossz kameraszögből látszott, hogy szépen el vannak még eresztve tejjel és pékáruval. Nem kell félni, nem lesz leszúrás - nem is lett: Bekiék megérkeztek a nagyon, sőt még annál is menőbb tetkókkal, amiket Niki azonnal szemügyre akart venni. A három doboz cigire rá sem kérdezett, biztosítva lesz az, ettől sem kell félni.

Viasat3
Viasat3

Szerelmi négyszög: Meli - Levi - Beki - Sarah

Fény derült Meli és Levi közös múltjára: egyszer szexeltek, majd a pajkos bögyös levelekkel bombázta Levit a Facebookon, amikor neki már "rég" komoly kapcsolata volt. Meli nem volt rest, amíg volt ágyasa és Beki vásároltak, felvette a telefont: Sarah volt az, Levi szerelme. A féltékeny és dühös Melitta beszámolt arról, hogy Levi Bekivel alszik, iszik, lélegzik, egyszóval nagyon egymásra találtak, sőt, majdnem csókolóztak is. A többiek hol kuncogva, hol ügyetlen meglepődött arcot vágva hallgatták végig a telefonbeszélgetést, majd jól megbeszélték: ezt Levinek el kell mondani.
Megjöttek, tetkómustra, és Niki elmesélte Meli kis sztoriját: Levi persze "kiakadt" (igen, röhögve kiakadni a legjobb - Levi, jobb voltál az Édenben a wc csészét babusgatva!) és szájkaratézi akart a kavarógép Melittával, aki a fürdőben kuksolt. Szó szót követ, Meli igenis zaklatta Levit, aki somolyogva harapdálja a ropit. Nem szokott ideges lenni, de ez már neki is sok volt. Meli pedig menni akar, nem bírja a... a mit?

Bíró Ica újból énekelni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-biro-ica-visszater-ujbol-enekelni-szeretne-az-egykori-metal.htmlCsúnyán átverték és kihasználták VV Gigithttp://www.life.hu/legykepben/20110824-atvertek-vv-gigit.htmlTávozik az RTL Klub Reggelijének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110824-tavozik-az-rtl-klub-reggelijenek-musorvezetoje.htmlÍme a botrányos zenészpár meseszép lányahttp://www.life.hu/legykepben/20110824-gyonyoru-no-lett-frances-bean-cobain.htmlBicskey Zsófia veszi át Szorcsik H. Viki szerepét Csillagkútonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-joban-rosszban-bicskey-zsofi-veszi-at-szorcsik-h-viki.htmlGesztinek nem sikerült elég pénzt szerezniehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-geszti-peternek-nem-sikerult-eleg-penzt-szereznie-elmarad-az-idei.htmlKikapcsolták a gázt Cininélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110823-kikapcsoltak-a-gazt-cininel.htmlSemmi sem igaz a terhessége körüli pletykákból? Kifakadt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110825-semmi-sem-igaz-a-terhesege-koruli-pletykakbol-kifakadt-a-joban.htmlViasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.htmlÉden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.