Összejöttek az Aranyparton: Ada és Ádám

balhé szerelmesek valóságshow Aranypart (reality) Viasat 3 kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budai szórakozóhelyen nyilvánvalóvá vált: csillagszemű Ádám nem hiába ostromolta az atlétikus Adát. Már az első adásban mentek a célozgatások, de csak laza flörtnek gondoltuk a fiatalok játékát. Ádám megmondta: ő nem találja az igazit, pedig igazán romantikus alkat.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


A pózolások közepette pedig fény derült a titokra: Ada és Ádám forró csókot váltottak, nem leplezték tovább bimbózó kapcsolatukat. A többiek pedig pusmogtak: "Nem hiszem el, hogy felvállalják!"

A bulin jelen volt Marci, a nagyfőnök is, aki folyamatosan Pista és Meli kitartó munkájáról áradozott, valószínűleg látni fogjuk a fiatalok hajtását. Sarah és Levi minidrámájáról szó sem volt, tekintve, hogy Beki nem volt ott a bulin. Összességében egy jó hangulatú mulatság volt, de lehet, hogy pár hetet még várhatott volna a csatorna a nagy bemutatkozással, hiszen csak négy napja zakatol a Viasat3 realityje, az Aranypart.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!



Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.htmlViasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.htmlÉden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.htmlSzexképeken pózol a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-pucer-melleit-mutogatja-erotikus-fotokon-a-joban-rosszban-uj-sztarja.htmlÉletveszélybe került Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20110826-rendorauto-uldozte-gaspar-lacit.htmlStar Wars kiállítás nyílt Los Angelesbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-star-wars-kiallitas-nyilt-los-angelesben.htmlKitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-ekethttp://www.life.hu/legykepben/20110825-kitiltottak-az-ev-legdragabb-partijarol-a-gazdag-ferfiakra-vadaszo-playmateeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.