Botrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplői

pofon verekedés plasztikcica Horváth Éva Viasat3 Aranypart (reality) celebek Éden Hotel botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeverekedtek a műsor szereplői az Aranypart nyitóbuliján. Ennyi rosszul plasztikázott műnőt és jellemtelen celebet még garantáltan nem láttunk egy videóban.

Összejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.htmlSzexképeken pózol a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-pucer-melleit-mutogatja-erotikus-fotokon-a-joban-rosszban-uj-sztarja.htmlÉletveszélybe került Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20110826-rendorauto-uldozte-gaspar-lacit.htmlKitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-ekethttp://www.life.hu/legykepben/20110825-kitiltottak-az-ev-legdragabb-partijarol-a-gazdag-ferfiakra-vadaszo-playmateeket.htmlSzerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.htmlCsúnyán átverték és kihasználták VV Gigithttp://www.life.hu/legykepben/20110824-atvertek-vv-gigit.htmlÍme a botrányos zenészpár meseszép lányahttp://www.life.hu/legykepben/20110824-gyonyoru-no-lett-frances-bean-cobain.htmlBicskey Zsófia veszi át Szorcsik H. Viki szerepét Csillagkútonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-joban-rosszban-bicskey-zsofi-veszi-at-szorcsik-h-viki.htmlJennifer Aniston ikreket vár!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110826-jennifer-aniston-ikreket-var.htmlRákóczi Feri nem vállalja az új valóságshow vezetéséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110826-rakoczi-feri-nem-vallalja-az-osszeeskuvok-cimu-valosagshow-vezeteset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.